GSCimbom

Transfer Nöbeti #19 2022 Yaz Arşiv

Hayri Cund

Transfer Nöbeti #19 2022 Yaz Arşiv Sayfa 28

Hayri Cund ·

Cevap
10K
Okunma
588,6K
Sayfa
28/501

20. Transfer Nöbetini Kim Açmalı?

• Keramettin Tanrıverdi

Oy: 84 45,9%
  • Emre Artemis

Oy: 44 24,0%
  • Mehmet Mehmetoğlu

Oy: 15 8,2%
  • Onur Üründül

Oy: 18 9,8%
  • Murat Saylak

Oy: 22 12,0%

• Kullanılan toplam oy
    183
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sol kanat hedefleri Memphis, Hazard, Redmond ve Harit galiba
Sag kanat hedefleriyse U-21 hizli herifler
Santforda tum agirlik Icardi'ye verilmis gibi gorunmekte
Sol bek, yaratici orta saha ve stoper surecleri ise bunlarin bitiminden sonrasina birakilmis sanki

Bu paralar normal değil artık altinda cok acayip işler çıkarsa kimse şaşırmasın.
Brugge 20 milyon bir oyuncuya veriyor united ajaxa bir senede 200 milyon euro para gömüyor.
Saka gibi bir dönemden geçiyoruz bizim.oyuncuya da pustun biri geliyor 12 milyon euro veririm başka vermem diyor
Gayet de bu paralar normal hocam bunu kabul edelim artık. Kim Min Jae'nin o fiyatlara gitmesi falan da normal. Asıl normal olmayan Marcao'nun 12'ye gitmesi. Monchi kız kardeşini mi teklif ediyor bizimkilere ne yapıyor anlamıyorum ama masadan bir şekilde galip ayrılıyor. Nelsson'da olduğu gibi gereken parayı isteyince de bizden değil başka takımdan aşağı yukarı aynı paraları verip alıyor. Yani "Ucuza verecekseniz verin yoksa yüksekten verecekseniz farklı takıma yediririm o paraları ama size vermem" diye bir kural mı var kulüplerde anlamadım gitti.

Eleştiri ayrıdır. 2 sene önce herkes Kerem oynasın derken o günden beri eksiklerini söylüyorum.

Lakin defolsun gitsin demek, hakaret etmek, değersizleştirmek Galatasaray armasını taşıyan kimseye yapılmamalı. Oyuncu gider istediğini dersin ki bilerek oynamamazlık da yapmıyor, Kerem rol oyuncusu hiç olmadı bu yaşına kadar ve zorlanması doğal yine de dün 3 net pozisyonun içindeydi.

Keremde aynı kerem hiçbir değişiklik yok..Sahada ne yapması gerektiğini bilmiyor.İstediğin kadar hızlı ol fizik olarak geliş futbol zekan sınırlıysa bir şekilde tıkanıyorsun.Kerem muazzam bir hız ve fizik kaliteye sahip..Ama işte bazen yetmiyor.Bu durum kendisini istikrarsız yapıyor.Bu saatten sonra bı durum düzelmez.Ama ara ara ciddi katkılar vermeye devam eder.

İşte bu tarz oyuncuları performansı zirve yaptığı dönemde hemen satacaksın..Bir şekilde menajerleri devreye sokacaksın satmak için çaba sarfedeceksin.

Bize çok net keremide yedeğe atabilecek hızlı rakip savunmanın dengesini bozacak oyuncu şart.
Şunu anlamıyorum kerem neden yedek olamaz.Bu durum keremi kötü yapmazki.Aksine muhteşem olur.doğru rotasyonla çokda güzel katkı verir.Bir sakatlıkda ve cezalı durumunda apışıp kalıyoruz.Her zaman as ve yedekler arasında uçurum var diyoruz.Al işte mis gibi alternatif kerem olur.

Şu an yapılacak transferlerde en olması gereken özellikler çok net hız ve çabukluk olmalıdır.aksi taktirde çok ciddi sıkıntı çekeriz.

Şu zamana kadar isinlerden bağımsız seri-nzonzi dönemdeki hataları yaptığımız düşünüyorum.Ne kadar ağır temposuz adam varsa doldurduk.Ondan sonra neden iyi oynayamıyoruz diye dert yanıyoruz.

Kim ne derse desin seferi birinci forvet diye düşündüler.Baktılar iyi çıkmadı forvet aramaya başladı bizimkiler.

transfer dönemlerinde sürekli aynı hataların bıkmadan usanmadan yapılmasından dolayı inanılmaz sinirliyim..Daha ağır yorumlar yapmamak için kendimi zor tutuyorum.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

1661775405127.webp

Başakşehiri yabana atmamak gerekir bu sezon

Basketbol milli takımımızda her oyuncu son derece kaliteli ve kariyerli oyuncular ama takım oyunu tam olarak oturmuş değil bizim takımda durum bu.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt