Enes Güngör
Kırmızı Üye
Ts istiyordu bir araRafinha'yı niye kimse istemiyor?
RNE-L01 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Ts istiyordu bir araRafinha'yı niye kimse istemiyor?
senelerdir çöp ve sakatlık yaşadı bayaRafinha'yı niye kimse istemiyor?
Yav bu adama kilolu diye photoshop bile yaptılarNasıl ya bir rtaş 1 yıldır idmana çıkmıyor topa dokunmuyor diyordu
Trabzon istiyordu bir ara. Sakatlık geçmişine baktım TM'da çok bir sorun da gözükmüyor. Şaşırtıcı.Rafinha'yı niye kimse istemiyor?
Cihangir antu'da geçirdiğin vakit gsc'den daha fazla gibiErkan burda misin
kac gun oldu gideli.ya bu sorloth Real S. Ye gitmedi mi kiralık olarak ?
Boey için de göbekli vs dediler adam kamp yemeden 4 maçtır takımın en iyisi. Fazla söze gerek yok.Yav bu adama kilolu diye photoshop bile yaptılarAdam sonra videoda kendini gösterdi takla atarken yenilerde
Son durumu fite yakın İcardi'nin
![]()
Akbaba Yunus KeremGeçen yıl ligin en iyi 5 yerlisinin 3ü bizde.
Faydalanamıyorsak hatayı kendimizde arayalım.
4ü penaltı reis; maçlarda da 90 dk oynamıştır genelde. Gol attığı maç sayısı da 9.
Evet cunku şikecilerin ezik hallerini gördükçe mutlu oluyorum , çünkü bizi ayakta tutan fb nefretidirCihangir antu'da geçirdiğin vakit gsc'den daha fazla gibi
Günde max 5 dk bakarsam bakarım yorumlarıyla hepsi farklı bir gezegende çünküEvet cunku şikecilerin ezik hallerini gördükçe mutlu oluyorum , çünkü bizi ayakta tutan fb nefretidir
Belçika hariç avrupada bittihani transfer dönemi dün bitmişti ?
Usta joker moker diyolar bu nasıl bitmekBelçika hariç avrupada bitti
Akbaba Yunus Kerem
Akbaba ile Yunusu bugün geri gönder yine süper oynarlar
işte anadolu topçusu olmak böyle birşey açık alan bulacaklar üzerlerinde seyirci baskısı olmayacak
oynayacaklar en iyi yerli olmak böyle birşeyse bayağı kolaymış keremde ha keza kontra oynayan bir takıma
gitse döktürmeye istatistik kasmaya başlar
Yerli oynatıyorsan defansta olmalı etliye sütlüye karışmayan görevini yapan oyuncu ortada ve ilerde büyük takımda oynayacak yerli sayısı çok çok azdır oda bizde yok