Fenerbahçe, Batshuayi'nin saç baş yoldurduğu bir maçta puan kaybederse çok eğlenceli görüntüler ortaya çıkar.
Chelsea'nin hatası değil miydi evrakları geç göndermek?Adamlar Nottingham’ın hatası olmasa forvetsiz kalıyorlarmış.
En kotu brezilyadan birini alacaklardi, ama bence kiralik potansiyel bi forveti dalavere ile kiralik alirlardiAdamlar Nottingham’ın hatası olmasa forvetsiz kalıyorlarmış.
Evet hocam 2 adam aldılar. Ben djaniny gider belki diyorumTs, Umutu da almış, napmaya çalışıyo bunlar
bunlar aslında batsh-fb haberleri ilk çıktığında almak üzerelermiş. tepkilerden sonra frene basmışlar güyaAdamlar Nottingham’ın hatası olmasa forvetsiz kalıyorlarmış.
Fbnin ilginc bu kadrosu var.pedroyu da forvete atabilirlerdi.bana oyle geliyoki bu pedro ya da batsuayiden biri yedek bile kalabilirbunlar aslında batsh-fb haberleri ilk çıktığında almak üzerelermiş. tepkilerden sonra frene basmışlar güya
Hocam yabancıları kim gidecek acabaFbnin ilginc bu kadrosu var.pedroyu da forvete atabilirlerdi.bana oyle geliyoki bu pedro ya da batsuayiden biri yedek bile kalabilir
İşte aradığımız adam.
Seçimden önce son para saçışTs, Umutu da almış, napmaya çalışıyo bunlar