- 27 Ocak 2010
- 132.467
- 97.624
- 5.488
elveda #hc19
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Çağlar Söyüncü de Galatasaray'ın eski futbolcularından Bülent Korkmaz'a benzetilmesinin kendisi için gurur ve onur verici olduğunu dile getirerek, "Yılların efsane Galatasaray kaptanı, unutulmaz zaferler yaşattı. ''Fenerliler çağların çocukken çekilen bu fotoğrafi fener forması sanıp Fenerin öz evladı gel falan diyo Twitter'da öldüm gülmektenMenemen Belediyespor forması buEkli dosyayı görüntüle 176311
V2109 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
videolardan begendimSallai'nin sözleşmesi ne zaman bitiyor? Ligin yeni Viscası olabilir yav o herif
Moura falan hikaye anlatmayın.
Ben sana oy verdim :S geçmiş olsunLobi yapıyor
Çağlar Galatasaraylı zaten de Fenere de gidebilir yani Turkiyeye gelirse bir gün profesyonel bakiyordur adam artıkÇağlar Söyüncü de Galatasaray'ın eski futbolcularından Bülent Korkmaz'a benzetilmesinin kendisi için gurur ve onur verici olduğunu dile getirerek, "Yılların efsane Galatasaray kaptanı, unutulmaz zaferler yaşattı. Eskişehir'de ikinci maçımıza çıkıyoruz. ''
Oha iyi ki almadık!
fake hesap kullanip kendini oy kullaniyor diye dusunmuyor degilLobi yapıyor
İcardi Hayırlı Olsun.
6-7 gol ve aynı miktarda asist bana yeter reis.Yarısını yapsın da kafamıza penetre et di mi.
1.9 diyorlardi zaten
Oyun benimle mezara kadarBen sana oy verdim :S geçmiş olsun
Bu Rogon oyuncuları belli olmuyor ya, ucuza salabiliyorlar bir anda.