Transfer Nöbeti #19 2022 Yaz Arşiv

20. Transfer Nöbetini Kim Açmalı?

• Keramettin Tanrıverdi

Oy: 84 45,9%
  • Emre Artemis

Oy: 44 24,0%
  • Mehmet Mehmetoğlu

Oy: 15 8,2%
  • Onur Üründül

Oy: 18 9,8%
  • Murat Saylak

Oy: 22 12,0%

• Kullanılan toplam oy
    183
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Baska takimda olsa belki olurda, ama Freiburg acayip iyi is yapiyor ve son dönemlerde baya level atladi. Yeni stad ve iyi satislar sayesinde, adamlar artik 55 milyon brüt civari personel gideri var ve Gintere senelik 4 milyon maas vererek geri getirdi.

Ve Sallai gecen ay röportaj vermis. Freiburg'da kalmaya düsünüyorum, hedefimde ama Premier League yapmak var demis. Freiburg anca ucuk fiyat gelirse satar diyorlar. Adamlara Brentford 2 hafta önce Schade diye bir gencolari icin 20 milyon teklif etmis ve adamlar geri cevirmis. Teklidi begenmedigi an oyuncu salmiyor bunlar.
:cry:

Tm20 alperin hakkıdır. Forum içinde yaptıkları ile transfer baronu olmayı hak ediyor

Irz düşmanı dedik
Cahilligimize verdin
Avradin bacimizdir
Romano itine inat
Dediginden caymadin.
İstanbul sana feda olsun
1662124014307.png

Fernando Muslera, Mauro Icardi'yi Instagram'da takibe aldı.

1662124120730.webp

Bence cengiz bir şekilde gelecek gibi öyle olursa solda da berkani deniyormus eli rahatlatır yerli de. Ayrıca ben Muslera'nın ilk ciddi hatasında kesileceğini düşünüyorum

santraforun kaliteli,bitirici ve tecrübeli olanı makbuldür . iyi bir sol kanat da gelirse kadro toparlanır bence. Ligde zaten top kazanma istatistiğinde zirvedeyiz, gol yemiyoruz ve ikili mücadelede de iyiyiz. En büyük problemimiz şuan üretkenlik ve bitiricilik. Bu sebeple bitirici bir santrafor ve kreatif bir sol kanat bizim problemimizi çözer bence
Üstat fw ve golcü olarak değişiyo sfler biz ileriye topu getiremiyoruz bu oyun anlayışında çünkü oyun anlayışımız yanlış getirsek atamasak icardi gibi,hatta diagne gibi,falcao gibi adamlara ok verilir çünkü işimizi görürler golü atıp

Mesela sefer 2 gol kaçırıyo diye golcü alıp sorunu çözeceğimizi sanıyoruz ama 2 tane pozisyona girmeyen takım yokki zatn dünyada,o zaman her takım 2 pozisyona girip atamayıp o topları kaleye sokacak birini alıp sorunu çözerlerdi,en basiti falcao gelir atar dedik ki geldi oynayıncada attıda ama oynanan oyun bok gibiydi hiçbirşeyi çözemedik atmakta yetmedi

Bize kendi kendine pozisyon hazırlayabilen birisi daha iyi olurdu mesela abubakar gibi yada hücuma sallai gibi,yada marmoush gibi yahut ryan kent gibi çünkü maçları belliki oyunla değil oyuncuyla çözmeye çalışıcaz yine

Umut Bozok gomis olmasaydı alırdık bence çünkü son güne kadar bizi bekledi bence yoksa lazyo kaç defa teklif yaptı kabul etmedi

Umut Bozok gomis olmasaydı alırdık bence çünkü son güne kadar bizi bekledi bence yoksa lazyo kaç defa teklif yaptı kabul etmedi
şuanki kurla 1.65m euro maaş alacak Trabzonspor'dan.

Galatasaray 1 m euro civarında teklif etmişti. (bu transfer dönemi bilgilerimle konuşuyorum)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt