Transfer Nöbeti #19 2022 Yaz Arşiv

20. Transfer Nöbetini Kim Açmalı?

• Keramettin Tanrıverdi

Oy: 84 45,9%
  • Emre Artemis

Oy: 44 24,0%
  • Mehmet Mehmetoğlu

Oy: 15 8,2%
  • Onur Üründül

Oy: 18 9,8%
  • Murat Saylak

Oy: 22 12,0%

• Kullanılan toplam oy
    183
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hizli hucumcu sayimiz sifir

Bence kerem hızlı..aslında sadece hücumcu değil takımda hızlı oyuncu sayısı sıfır desek daha iyi olur.
Bizim hücumcudan ziyade kadro genel olarak ağır oyunculardan oluşuyor.çok büyük sıkıntı oluşturacak bu durum..
Bizim şu zamana kadar kadronun umut vermemesinin nedenide budur.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Emin ol ben de sana verirdim
:D
7096b8e9-3ad3-4432-85dc-23855d6fb8bb-jpeg.167460

transfer yapma zamani gelmistir

Reis abartmasak mı..
Bu klübe ne oyuncular geldi geçti..
Torreira haricinde zor transferler olduğunu düşünmüyorum..
Yani senin söylemene göre vura vura gitmemeiz lazım.ama beğenmmediğimiz gomis sayesinde karışıklık yaşamıyoruz..

Abartmıyorum ki reis geçen yıldan sonra bu isimler herkese sürpriz oldu. Ben bekliyordum diyen sıkmış olur. Avrupa yok, ligin kalitesi belli. Para bile yetmeyebilir bu isimleri ülkeye getirmeye ikna için. Geçmişte tabi ki ne oyuncular geldi geçti de B.Elmas ve önceki yönetimler ile beraber giderek vasata alışan bir takıma bürünüyorduk ve beklenti giderek düşüyordu.

Vura vura geçmeye gelirsek evet bu kadronun haftada bir mac yapacağını ve sadece lig hedefinde olduğunu düşünürsek takır takır ilerlemesi gerek. Bunu yapacak olan da Okan hoca.

Bence kerem hızlı..aslında sadece hücumcu değil takımda hızlı oyuncu sayısı sıfır desek daha iyi olur.
Bizim hücumcudan ziyade kadro genel olarak ağır oyunculardan oluşuyor.çok büyük sıkıntı oluşturacak bu durum..
Bizim şu zamana kadar kadronun umut vermemesinin nedenide budur.

Selçuk-Melo-Elmander-Baytar-Çolak çok mu hızlıydı yav? Topu hızlı çevirirsen takımının hızlı olmasına gerek yok. Topu hızlı çevirmek için de takım oyununu oturtman gerek önce, o da zamanla olacak.

Abdul dubua toreyra misyö sergio mertens seferovic kazimcan. 8transfer saydim. Yapilmamis hali buysa yapilsa 20tanr alacaz herhalde?
geçen seneki kadrodan ilk 11 e 4 isim yazabildik şuana kadar
5.si yunus oldu
6 kişi ilk 11 e aldık zaten

eee yedek ?

ayrıca ilk 11 de bulunan kerem ve yunusunda yedekleri yok

Nelsson'un yedeği yok

yok oğlu yok yani

hurriyet gazetesi spor yazarı hüsnü çil dunya kupası açılış maçını fatih hocayla izlemiş.fatih hoca taffarelin dünya kupasına kesin olarak gitmyecegini ve milli takıma gitmek istemediğini söylemiş.bu nasıl transfer haberi yav

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt