Mertis Güler
Tecrübeli Üye
- 10 Temmuz 2019
- 5.875
- 4.312
- 1.173
bu miçotakis ne zaman dönüyor arkadaş
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hizli hucumcu sayimiz sifir
Kardesim sende baya eskilerdensin neden olmasın oy verilir kuş avcısı olan kardeşe canımız fedabana verin mi
Ben sana verdim
Emin ol ben de sana verirdim
insua premier ligde oynadı benim bildiğim sosyal medya diliyle vasatBu gereksiz bir istatistik gidip Arjantin'den çöp getirirsen nasıl tutsun ki
Sandıkları terk etme bütün oylar sayılana kadarBenim oy niye chp gibi ilerliyor yav sinir oldum
Benim hesabıma yatan para yok ama.Murph herhalde Ibanlari toplayip eurolari yollamis. Benim oyum onaydi. Yine 2 adam getirsin diye
Abartmıyorum ki reis geçen yıldan sonra bu isimler herkese sürpriz oldu. Ben bekliyordum diyen sıkmış olur. Avrupa yok, ligin kalitesi belli. Para bile yetmeyebilir bu isimleri ülkeye getirmeye ikna için. Geçmişte tabi ki ne oyuncular geldi geçti de B.Elmas ve önceki yönetimler ile beraber giderek vasata alışan bir takıma bürünüyorduk ve beklenti giderek düşüyordu.Reis abartmasak mı..
Bu klübe ne oyuncular geldi geçti..
Torreira haricinde zor transferler olduğunu düşünmüyorum..
Yani senin söylemene göre vura vura gitmemeiz lazım.ama beğenmmediğimiz gomis sayesinde karışıklık yaşamıyoruz..
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Selçuk-Melo-Elmander-Baytar-Çolak çok mu hızlıydı yav? Topu hızlı çevirirsen takımının hızlı olmasına gerek yok. Topu hızlı çevirmek için de takım oyununu oturtman gerek önce, o da zamanla olacak.Bence kerem hızlı..aslında sadece hücumcu değil takımda hızlı oyuncu sayısı sıfır desek daha iyi olur.
Bizim hücumcudan ziyade kadro genel olarak ağır oyunculardan oluşuyor.çok büyük sıkıntı oluşturacak bu durum..
Bizim şu zamana kadar kadronun umut vermemesinin nedenide budur.
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
şu transfer sezonu bitse de sezonluk işçilerden kurtulsak diyorum.
Bu memişler doğal mı @Doruk Ata TANRIVERDİ ?
geçen seneki kadrodan ilk 11 e 4 isim yazabildik şuana kadarAbdul dubua toreyra misyö sergio mertens seferovic kazimcan. 8transfer saydim. Yapilmamis hali buysa yapilsa 20tanr alacaz herhalde?
Öyle deme.şu transfer sezonu bitse de sezonluk işçilerden kurtulsak diyorum.