Tugay Elser
Büyük Kaptan
- 4 Ağustos 2017
- 25.578
- 14.124
- 1.728
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Pergenin totemler olmasa icardiyi getirmiştin üstat19:05 bu nöbete dahil edilmeli bugün biraz fazla kolpa yapıldı başlıkta zira
Son dklar19:05 bu nöbete dahil edilmeli bugün biraz fazla kolpa yapıldı başlıkta zira
19:05 bu nöbete dahil edilmeli bugün biraz fazla kolpa yapıldı başlıkta zira
Renktas insua ile icardi yi bir tutmak doğru mu sence?insua premier ligde oynadı benim bildiğim sosyal medya diliyle vasat
Bana biraz brezilyalı ofansif orta saha kimliği için isteniyor gibi geliyor onun dışında Çin'e giden Vargas bence daha iyi futbolcuydu kötü kaçtıHiç bir şey yok hocam. O adam gelsin küfür/ban oranı zirve yapar burada. O kadar da iddialıyım.
19:05 bu nöbete dahil edilmeli bugün biraz fazla kolpa yapıldı başlıkta zira
Leo Franco yaşlıydı. İnsua ile Icardi aynı şeyse bir daha futbol izlemiycemleo franco, insua çöp olarak gelmemişti
niye yav ne günah işledik gene
Bu arada gelecek yaz şampiyon olsak bile bizde bu duruma düşeceğiz büyük ihtimalle.
Guzel kardesim ben icardi patlayacak mi dedim? Arjantinliler bize yaramadi dedim arjantinden cop getirirsen oyle olur dedin ornek verdik niye uzattin bu kadar cnmLeo Franco yaşlıydı. İnsua ile Icardi aynı şeyse bir daha futbol izlemiycem
Maaş bütçesi tam emin değilim ama alınan konuşulan adamlardan sonra yine artacak. Düşürmemiz lazımdı.niye yav ne günah işledik gene