Özgür Özel
Tecrübeli Üye
- 15 Eylül 2020
- 6.814
- 5.629
- 633
Bazen lafı öyle güzel gedigine sokuyosun ki tebrikler vallaTjk saksocularını sahneye alın da az tjk yönetimini övsünler.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bazen lafı öyle güzel gedigine sokuyosun ki tebrikler vallaTjk saksocularını sahneye alın da az tjk yönetimini övsünler.
Tabi tabi doğaldır efendmmBu memişler doğal mı @Doruk Ata TANRIVERDİ ?
Babel ve feghoulinin boşluğu İcardi ve Mertense gitti burda torreira yüksek ama değer bir de oliveira yüksek alıyor onun içinde umarım değerMaaş bütçesi tam emin değilim ama alınan konuşulan adamlardan sonra yine artacak. Düşürmemiz lazımdı.
Nelsson'u satarsak belki 1-2 sezon rahat ederiz. Sonrası yine karanlık.
+1Bana biraz brezilyalı ofansif orta saha kimliği için isteniyor gibi geliyor onun dışında Çin'e giden Vargas bence daha iyi futbolcuydu kötü kaçtı
V2109 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Gelenler gidenler net belli olsun son duruma bakarız ama ben geçen seneye göre artacağını düşünüyorum.Babel ve feghoulinin boşluğu İcardi ve Mertense gitti burda torreira yüksek ama değer bir de oliveira yüksek alıyor onun içinde umarım değer
V2109 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Giorgian de Arrascaetayi seneye alsak keşke benim de hayallerim var+1
En baştan beri Vargas dedik burada. Rahatlıkla satabilirdik ayrıca.
Geçen iki üç sezoda takımın kalite çıtası o kadar düştü ki bu hamlelerin yapılması gerekliydi.Ne olursa olsun mertens + icardiyi 1 yil oynatmak icin 8m vermek asiri sacma
Avrupa’da olsak mantıklı diyebilirdim ama size katılıyorum kesinlikle. Sefer’in maliyeti de 3.3 bu arada ve o da kiralık.Ne olursa olsun mertens + icardiyi 1 yil oynatmak icin 8m vermek asiri sacma
Bjk ceza loading. Anlaşmaya uyamayacaklar. Gtune girdi bunların bence. Son seneleri bu sezon sonrasi bakalımHadi sekiztas yap transferlerii vs fener ts de gözetim altindaymis puahaha
Doğru diyorsun bizimde bir iki senesi var şampiyonlar ligi hayal artık UEFA olmadi konferansta girebildiğimiz kadar gitmemiz lazım seneyeGelenler gidenler net belli olsun son duruma bakarız ama ben geçen seneye göre artacağını düşünüyorum.
Konuşulan adamlar gelirse en az 5 milyon € oynar. Bir de geriden gelen ödemelerimiz var onları kimse hesaba katmıyor![]()
Torrent, Omar fesih falan bunlar Fifa'ya gidip bizden para koparırlar kesin.
Değerli ahbabım elin hamsisinin avukatı mısın hea?ayıp ediyorsun. sana saygısızlık yapmadım hiç. bu tavri hakketmiyorum