Sami Karakoç
İmparator
bilmiyorum tsliler ts muhabirleri gidecek gibi konuşuyorlarCidden mi, neden ?
bilmiyorum tsliler ts muhabirleri gidecek gibi konuşuyorlarCidden mi, neden ?
bizdekileri saymıyoruz simdi anladim2 tane
bizdekileri saymıyoruz simdi anladim![]()
allahım dünyayı yok et
ferrari rengi
sende tam duyumcu, muhabir, medya mensubu ismi var heis. acayip ahenkliDinamizm sorunumuz varken neden sürekli yatma ihtimali olan isimler çıkıyor umarım gelmez böyleleri. Langırt takımına dönmekten korkarım.
Sağ bekte 40 maça yakın civarı sanırım, sol bekte de 15 civarı. Trasnfermarkt'ta alternatif mevki olarak gösteriyor sağ- sol bek gösteriyor. Kaan Ayhan'ın biraz hızlısı gibi bir oyuncu sanırım.Olsen sağ ve sol bekte kaç maç oynamış? Oralarda da rotasyona sokabilir miyiz?
moloz’da görülmüşsün:crushed::crushed::crushed::crushed::crushed::crushed::crushed::crushed::crushed::crushed::crushed::crushed::crushed::crushed:
:crushed::crushed::crushed::crushed::crushed::crushed::crushed::crushed::crushed::crushed::crushed::crushed::crushed::crushed:
tanımadıgım herifi nasıl isteyimJørgen Strand Larsen
ister misin
abi seferovice ne oldu biliyorum217 maça çıkması iyimiş.
Yanlışın var reis. Adamda tam Belediye Başkanı ya da milletvekili ismi var. AKP'li Zeytinburnu Belediye Başkanı Çetin Gürzap ya da CHP'li Ceyhan Belediye Başkanı Cetin Gürzap ya da Hakkari Belediye Başkanı Çetin Gürzap. Adam her siyasi partiden her seçim bölgesinden %45 oy alıyor.sende tam duyumcu, muhabir, medya mensubu ismi var heis. acayip ahenkli
soyadını ve profil resmini değiştir,belki tanınmazsınbanlanmaktan rahatsızım