Emrah Duvar
Taçsız Kral
yine mi geldin lan yüzsüzbanlanmaktan rahatsızım
yine mi geldin lan yüzsüzbanlanmaktan rahatsızım
iste ekranlardan duysak sasirmayacagimiz bir isim demek istemistim cetin dikkat edilmesi gereken bi renktas benceYanlışın var reis. Adamda tam Belediye Başkanı ya da milletvekili ismi var. AKP'li Zeytinburnu Belediye Başkanı Çetin Gürzap ya da CHP'li Ceyhan Belediye Başkanı Cetin Gürzap ya da Hakkari Belediye Başkanı Çetin Gürzap. Adam her siyasi partiden her seçim bölgesinden %45 oy alıyor.
1 tane forvetleri var renktasTs niye forvet arıyor
Bozok gelmiyor mu?1 tane forvetleri var renktas
Gol atamayan forvetlerden bi bikmadiniz ya bize senede 25 30 tane gol atacak Forvet lazimKanat i bilmem de forvete shamar istiyorum ben
bilmem ki rtasBozok gelmiyor mu?
En son haberler Çetin Gürzap youtube kanalında. Beğeni atmayı ve abone olmayı unutmayın.sende tam duyumcu, muhabir, medya mensubu ismi var heis. acayip ahenkli
ts ilgileniyormuş. iyiyse biz alalım... arjantinlin jet masrafını karşılamaktan yeğdir
Tehlikeli bir insan olabilir kendisi haklısın.iste ekranlardan duysak sasirmayacagimiz bir isim demek istemistim cetin dikkat edilmesi gereken bi renktas bence
beklerin koşup tempo yapması yetiyor. taraftar memnunseferovic tam bir bomba çıksa da kanat ihtiyacını daha önde görüyorum hala
bekler de hücum yapamadığı için takımımız kabız olmuş durumda