GSCimbom

Transfer Nöbeti #19 2022 Yaz Arşiv

Hayri Cund

Transfer Nöbeti #19 2022 Yaz Arşiv Sayfa 86

Hayri Cund ·

Cevap
10K
Okunma
589,6K
Sayfa
86/501

20. Transfer Nöbetini Kim Açmalı?

• Keramettin Tanrıverdi

Oy: 84 45,9%
  • Emre Artemis

Oy: 44 24,0%
  • Mehmet Mehmetoğlu

Oy: 15 8,2%
  • Onur Üründül

Oy: 18 9,8%
  • Murat Saylak

Oy: 22 12,0%

• Kullanılan toplam oy
    183
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
5 hafta önce Gomisi yollamayan yönetime sövülüyordu. 2 gol atti kral ilan edildi. Cok cabuk yakip cok cabuk söndürüyoruz.

ben gomisi hep savundum aga

yüksek yasina ragmen hep mücadele ediyor ve bir seyler yapmaya calisiyor

koskoca cr7 bile bitti o yasta gomis ne yapabilir ki daha bundan fazla

Herif dün girdi taşşağını geçip çıktı. Müthiş anlardı.

Acayip herifin teki yav. 14 yabancili sistemde sürekli bahsettigjm yedek oyuncu stili bu olmali. 8 tane sabit oyuncun var, 3 tane de ilk 11 kalitesinde yedek desen 3 tane hakkin kaliyor onu da bunun gibilerde kulanmak lazim şunu hocalar bi anlamadi gitti. 13 tane yabanci var 3 tanesi sagbek. Adamın canını sıkıyorlar.

Bunun muadilinden bulup getirmek lazim. Azman gibi yer yer hızlanabilen ucuz oyuncu.
Çılgınlık yapıp orta sahada luyindamayi yer yer kesici olarak oynatmak lazim.

Son düzenleme:
Ts maçından sonra Mertens'i eleştirenler vardi forumda, niye golü atamadı vs. diyorlardı herif macin adami secildi. Torreira'yi da elestirenler vardi, maclardan sonra 1-2 gün foruma girmemek lazim kafayi yersin yoksa

Birkac hafta önce biri vardi Nelsson hava toplarında çok kötü diyordu, bi araştırdım geçen sezonun hava toplarında en başarılı topcusuymuş. Ezber konuşan herifleri 2-3 hafta şutlamak lazım forumdan, ya da çaylak maylak yapmak lazım ekşideki gibi

ahhh bee şu giresun maçı yaaa. ulan bildiğin 4 maç (3 deplasman) 10 puan olacaktık. hem de antalya ve ts deplasmanlarını tokatlayarak. neyse kaza diyelim, önümüze bakalım.

Acayip herifin teki yav. 14 yabancili sistemde sürekli bahsettigjm yedek oyuncu stili bu olmali. 8 tane sabit oyuncun var, 3 tane de ilk 11 kalitesinde yedek desen 3 tane hakkin kaliyor onu da bunun gibilerde kulanmak lazim şunu hocalar bi anlamadi gitti. 13 tane yabanci var 3 tanesi sagbek. Adamın canını sıkıyorlar.

Bunun muadilinden bulup getirmek lazim. Azman gibi yer yer hızlanabilen ucuz oyuncu.
Çılgınlık yapıp orta sahada luyindamayi yer yer kesici olarak oynatmak lazim.
boupendza gibi birşey

Ts maçından sonra Mertens'i eleştirenler vardi forumda, niye golü atamadı vs. diyorlardı herif macin adami secildi. Torreira'yi da elestirenler vardi, maclardan sonra 1-2 gün foruma girmemek lazim kafayi yersin yoksa

Birkac hafta önce biri vardi Nelsson hava toplarında çok kötü diyordu, bi araştırdım geçen sezonun hava toplarında en başarılı topcusuymuş. Ezber konuşan herifleri 2-3 hafta şutlamak lazım forumdan, ya da çaylak maylak yapmak lazım ekşideki gibi
Torreirayi eleştirmedim okuduğumuzu anlamak gerekir.
İlk yarinin sonunda 20 dakika yürüdü toptan kaçtı dedim. Toplam 4 kere onun alanindan oyuncular top çıkarırken sadece izledi.
Futbolda demek ki bu tür olaylar olabiliyormuş koşun hemen casper yazın dedim.

Bizim scout ekibi 3 aydır bir iki tane potansiyelli gurbetçi veya kuzeyli gençlerden nasıl bulamaz anlamak mümkün değil. Torreira, Mertens, Seferoviç, İcardi veya Depay için scouta falan gerek yok ki:mad:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt