Icardi hazir olana kadar 2-3 mac forvette barış denesin. Sut çekmeyi seven yapisiyla belki 1-2 gol atar.
5 hafta önce Gomisi yollamayan yönetime sövülüyordu. 2 gol atti kral ilan edildi. Cok cabuk yakip cok cabuk söndürüyoruz.
İki hafta önce Boey'e ana bacı gidiliyordu şimdi 5 milyona satılsa olay çıkarılacak.5 hafta önce Gomisi yollamayan yönetime sövülüyordu. 2 gol atti kral ilan edildi. Cok cabuk yakip cok cabuk söndürüyoruz.
Herif dün girdi taşşağını geçip çıktı. Müthiş anlardı.
Yaz boyu gt olan duyumcular hala utanmadan yazabiliyor.. lan kalmış 1 hafta susun bari adam sansınlar..
boupendza gibi birşeyAcayip herifin teki yav. 14 yabancili sistemde sürekli bahsettigjm yedek oyuncu stili bu olmali. 8 tane sabit oyuncun var, 3 tane de ilk 11 kalitesinde yedek desen 3 tane hakkin kaliyor onu da bunun gibilerde kulanmak lazim şunu hocalar bi anlamadi gitti. 13 tane yabanci var 3 tanesi sagbek. Adamın canını sıkıyorlar.
Bunun muadilinden bulup getirmek lazim. Azman gibi yer yer hızlanabilen ucuz oyuncu.
Çılgınlık yapıp orta sahada luyindamayi yer yer kesici olarak oynatmak lazim.
Torreirayi eleştirmedim okuduğumuzu anlamak gerekir.Ts maçından sonra Mertens'i eleştirenler vardi forumda, niye golü atamadı vs. diyorlardı herif macin adami secildi. Torreira'yi da elestirenler vardi, maclardan sonra 1-2 gün foruma girmemek lazim kafayi yersin yoksa
Birkac hafta önce biri vardi Nelsson hava toplarında çok kötü diyordu, bi araştırdım geçen sezonun hava toplarında en başarılı topcusuymuş. Ezber konuşan herifleri 2-3 hafta şutlamak lazım forumdan, ya da çaylak maylak yapmak lazım ekşideki gibi
Scout bunun için var ana bizimkiler ne yapiyor acaba şimdi. Fm22 de sampiyonluk kovaliyordur muhtemelen.boupendza gibi birşey
Benim aklımdan geçen bu, lucas olmasa da olur...Muslera
Boey Nelson Abdul Kazımcan
Torreira Midtsjö
Cengiz Mertens Moura
İcardi
Okan
Dubois Kaan Emin Pva
Berkan Oliveira
Yunus Emre Kerem
Sefer
Ligde oynuyoruz yerli hakları beklerden stoperlerden kullanmakta fayda var.