GSCimbom

Transfer Nöbeti #19 2022 Yaz Arşiv

Hayri Cund

Transfer Nöbeti #19 2022 Yaz Arşiv Sayfa 10

Hayri Cund ·

Cevap
10K
Okunma
588,2K
Sayfa
10/501

20. Transfer Nöbetini Kim Açmalı?

• Keramettin Tanrıverdi

Oy: 84 45,9%
  • Emre Artemis

Oy: 44 24,0%
  • Mehmet Mehmetoğlu

Oy: 15 8,2%
  • Onur Üründül

Oy: 18 9,8%
  • Murat Saylak

Oy: 22 12,0%

• Kullanılan toplam oy
    183
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bizim acilen Kerem'i yedeğe çekecek kaliteli bir oyun kurucu kanat oyuncusuna ihtiyacımız var. Mertens fizik olarak hazır değil diyoruz ama Kerem'den daha fazla savunma katkısı sağlıyor neden çünkü futbolu biliyor ne zaman koşması gerekiyor ne zaman pas vermesi gerekiyor nerede durması lazım, alan nasıl kapatılır örnekler sunuyor. Kerem ile Mertens'i bu konuda kıyaslamak Kerem'e haksızlık elbette ama en azından rakibin sağ beki çıktığında rakip yarı sahada eli belinde gezmemesi lazım, sol bekine yardım etmesi lazım. Beki sürekli 2ye1 kalıyor. Savunmadan çıkardığı top sayısı yok gibi bir şeydi. Yunus set oyununda Kerem'den daha iyi durumda ama o da bazı anlarda sorumluluk almaktan kaçıyor. İki oyuncunun da istatistikleri birbirine çok yakın. Kanatları etkili kullanmamız şart. O yüzden kanat oyuncusu lazım bize.

Ekli dosyayı görüntüle 175539Ekli dosyayı görüntüle 175541
Ben esas gizli sorunun kerem kadar Yunus olduğunu hissediyorum çok yetenekli çok değerli bir oyuncumuz ama kendisini ADS nin yıldızı gibi burda da esas oğlan sanıyor burası Galatasaray her topta çalıma girip abuk subuk ara pasları yaparsan üçüncü iç saha maçında isliktan oynayamazsin

V2109 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Mertens'in kaçırdığı pozisyonda, koşuyu kale arkasından gösteren kamerada Seferovic dikkatimi çekti. Mertens depara kalkarken Seferovic neredeyse yürüyor. Halbuki koşsa, dönen topu kovalayabilirdi.

Yunus'un 10 numara, Mertens'in en uçta olacağı bir takım görmek istiyor gözlerim. Yunus-Mertens ikilisi çok iyiydi.

-------------Muslera----------------
Boey--Nelsson--A.kadir--Kazımcan
-------------Torriera-----------------
--------Midtsjö--Sergio-------------
--------------Yunus------------------
----------Icardi---Mertens----------

Yabancı iyi bir sol bek bulunursa Muslera yerine Okan başlayabilir.
Bu kurgunun top rakipte iken acaba Nasil oynar sorusunu veriyor bana hucum konusunda katiliyorum cok acayip birsey olabilir

Screenshot_20220828-082035_Chrome.webp

Bu kurgunun top rakipte iken acaba Nasil oynar sorusunu veriyor bana hucum konusunda katiliyorum cok acayip birsey olabilir
Bu üçlü ile rakibi boğarız orta sahada. Ayrıca takımın ileri ucu pres kabiliyeti yüksek bir takım oluyor. Yani top kaybı yapıldığı andan itibaren tüm takım yüksek pres gücü ile kısa sürede topu geri kazanabilir.

Kanatlı oyundan vazgeçmeliyiz artık. Engin Baytar döneminde de net bir kanat yoktu. İç oynuyorlardı.

Neyse sabah sabah benden bu kadar. Oyuncuların da insan olduğunu unutmayalim. Zaman onlarada lazim. İki sıkıntılı acil mevki var takviye gelince hem alternatif hemde ilk 11 istenen seviyede olur. Geçen senenin enkazi kolay kalkmıyor işte. Yapicak bişey yok. Hadi sağlıcakla

Kaç yıldır ilk kez ezilmeyen bir orta saha izledik Galatasaray da. Bence bu büyük bir level atlama şuan için.
Geçen sene ortasahayı elini kolunu sallayarak geçiyordu bütün rakipler. TS yi kıstas alacağım geçen senenin şampiyonu adamlar; ortasaha üstünlüğü bizdeydi dün. Daha Miço geri dönecek takıma; 1,5 maçta görüldüğü kadarıyla ciğersiz ve ayağı standart üstü bir b2b gibi oynuyor. Deplasman maçlarında faydası dokunacaktır.

Dubois eğer yanlış bilmiyorsam oyun kurabilen bir bek. En azından Yunus kanadı daha işlevsel hale gelebilir geri döndükten sonra hücum tarafında.

Yapılacak forvet transferinde gerçekten bize lazım olan profil ne olacak emin değilim, 1 tane de kanat her türlü lazım bize.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt