GSCimbom

Transfer Nöbeti #19 2022 Yaz Arşiv

Hayri Cund

Transfer Nöbeti #19 2022 Yaz Arşiv Sayfa 19

Hayri Cund ·

Cevap
10K
Okunma
588,4K
Sayfa
19/501

20. Transfer Nöbetini Kim Açmalı?

• Keramettin Tanrıverdi

Oy: 84 45,9%
  • Emre Artemis

Oy: 44 24,0%
  • Mehmet Mehmetoğlu

Oy: 15 8,2%
  • Onur Üründül

Oy: 18 9,8%
  • Murat Saylak

Oy: 22 12,0%

• Kullanılan toplam oy
    183
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
:unsure:

1661767770505.webp

Az bile söylemişim. Kerem'in oyun görüşüne dair hiç bilgisi yok. Topu nasıl alacağından, nereye nasıl pas verileceğine, ne zaman nasıl pas verileceğine kadar birçok konuda eksik.

Arda Turan onun yaşındayken ligi donunda sallayıp Avrupa'ya transfer oldu. Tugay Kerimoğlu'nun da dediği gibi idman sonrası frikik çalışmasıyla olacak şeyler değil bunlar.
Gecen sene buyuk bir uykudaydin sanirim kerem ligi donunda salladı zaten.

Ve bu sene daha bismillah ya. Dunyanin en iyi oyunculari ronaldo ve messi bile o yillardir degismeyen sabit kadrolarda durgun ve kötü başlangıç yaptigi donemler oldu.
Prime messi gelip 2 hafta durgun olsa bu futbolcu mu diyeceksiniz.
Futbolcular da insan yani.
Ağır antrenmandan geçiyorlar. Ailesel durumları var hayal kırıklıkları var, birlikte takıldıkları anlaştığı 2 arkadaşı bu sene yok. Bu böyle çogaltılır.
Geçen sene çocuğun üzerine bu kadar yük verirken hiç düşündün mü 50 küsür maç yaptı çocuk. 1 ay tatil yapip peşine 2 aydır ağır idmanlarla karşılaştılar.
Normal değil mi bu durumlar.

a
Bencede asiri yuklemeden kaynakli yorgunluklar var basta seferovic olmak uzere.anholt formsuz,kerem ekstra formsuz ama okanin bi oyun planinin olmamasi ve oliveirayi,yunusu ve keremi nasil kullanacagini bilmemesi asıl problem.zaten bu plansizlikla devam ederse kalmasi da zor okanin,biz destek olsakta faydasiz
Prandelli sezonu da böyle yorgun başlamış idik

Gecen sene buyuk bir uykudaydin sanirim kerem ligi donunda salladı zaten.

Ve bu sene daha bismillah ya. Dunyanin en iyi oyunculari ronaldo ve messi bile o yillardir degismeyen sabit kadrolarda durgun ve kötü başlangıç yaptigi donemler oldu.
Prime messi gelip 2 hafta durgun olsa bu futbolcu mu diyeceksiniz.
Futbolcular da insan yani.
Ağır antrenmandan geçiyorlar. Ailesel durumları var hayal kırıklıkları var, birlikte takıldıkları anlaştığı 2 arkadaşı bu sene yok. Bu böyle çogaltılır.
Geçen sene çocuğun üzerine bu kadar yük verirken hiç düşündün mü 50 küsür maç yaptı çocuk. 1 ay tatil yapip peşine 2 aydır ağır idmanlarla karşılaştılar.
Normal değil mi bu durumlar.
Balık baştan kokar. Sözler cümleler burada duruyor. Genel görüntü haliyle düzeleceğe de benzemiyor. Sol kanada net bir transfer olmazsa sezon çöpe gidecek. Umarım haklı çıkan siz olursunuz ve Kerem toparlar.

Senin kafandaki sisteme gore mi transfer yapmasini bekliyorsun renktas :) ? Okan Buruk'un kafasindaki sistem/oyuncu dizilisi zaten belli oldu artik ona gore yorum mu yapsak? Yoksa soyle oynariz boyle oynariz herkes diyebilir, teknik direktor biz olmadigimiza gore taraftar da sistemi belirlemeyecegine gore ona gore yorum yapmak daha mantikli ve ona gore muhtemel transferleri degerlendirmek gerek.
Ya tabii ki öyle, yanlış anlamışız, buna göre transfer beklemiyorum, mantıksız olur böyle bir şey :)
Baktık kanatlar yeterince performans vermiyor, ki vermiyor, eldeki oyuncu grubuyla taktiksel esneklik yapılmak zorunda bir yerde.

Bi de üstüne yaşı 21.En az 10 milyon euro bonservis kazandıracak bi profil bize.Şu an için satılması Okan hocanın da dediği gibi gündemde değilse Sacha Boey'in bizde oynaması güzel olur diyorum ben..

Kerem ve Yunus genis alan buldugunda etkili ama kapali savunmaya karsi surekli basit oynuyorlar. Bir diger dikkatimi ceken olay ise hic topsuz kosu yapmiyorlar. Surekli topu ayagina istiyorlar. Okan Buruk ve ekibi maclardan sonra bu ikiliye goruntuler ile birlikte anlatmasi lazim.

transfer dönemi bitene kadar oyun beklemiyorum. yeter ki kazanalım. okan hoca'nın anlattığına göre zaten kendisi de veremiyor sahaya kendini.

Çıkalım üstat ama şans bulabileceklerse alalım. Yedek kulübesinde çürümesinler. Kazımcan'ın halen şans bulamamış olması beni üzüyor.
Kazımcan konusu da şöyle bence reis daha yeni sol beke evrildi.Biraz daha kendini geliştirmesi gerek.Keşke hazırlık maçlarında biraz daha fazla oyun olarak süre alabilseydi diyorum ben..

Sol bek alacaksak

Victor Kristiansen (FC Kopenhag)

Parayı basıp bu çocuk alınmalı.

Üç sene oynatırız. 2025'te Everton'a vs 20 Milyon Euro en az.

5 Milyon Euro ve altına bitecekse parayı ona verelim.

Evander'i de zorunlu opsiyonlu kiralık alabiliriz parayı uzun vadeli ödeyecek şekilde.

Harit'i bence düşük bonservis ile bırakacak Schalke son 2-3 gün teklif gelmezse Arabistan'dan falan.

Tam olarak demek istediğim bu. Oyuncular ne yapabilir ilerde böyle? 75 metre depar atıp son vuruşa gücü kalmaz veya tek bir defans oyuncusu doğru pozisyon alarak atağı olgunlasmadan bitirir. Bu pozisyonda mertensin ekstra pası olmasa yunusu kapatmislardi zaten. Sol kanat nerde? Yok. Bütün Trabzon defansa döndü bizden tek kişi yok pozisyon bitene kadar. Sütüm dökülmesin bı tarafım şey olmasın mantığında biz hayatta gol atamayiz.

Mertens geldiği gün Kerem'i hem defansif görevleri ve pozisyon alma zorunlulukları dolayısıyla hem de ofanstaki alan kullanımı çakışması sebebiyle rakip kaleden uzaklaştırdık. Bu yüzden Kerem tesadüf gelişecek birkaç istisna pozisyon hariç kontralara böyle kendi ceza sahası önünden başlar. Yerleşik hücumda da çizgide etkisiz olacağı alanlarda topla buluşup top ezer durur. Hazırlık maçlarında Kerem'i Seferovic'e yakın konumlandırıyorduk. Yavaş yavaş da yeniden ritmini bulmaya başlayacak gibiydi. Yıldız transferi ayağına hücum planlarımız değişti. Hayır elbette normalde sistemi Kerem'in verimini düşünmeden Mertens'i alabilirsin ama 3 yerli oynatma zorunluluğu yüzünden biraz onu da düşünmeye mecburduk maalesef.

Bu yazdıklarım Kerem kadar olmasa da Yunus için de geçerli. O da rakip kaleden daha uzak oynamak zorunda kalıyor. Çizgideki dar alandaki tekniği daha iyi olduğundan Kerem kadar top ezmiyor ama onun da verimini aslında düşürdük.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt