GSCimbom

Transfer Nöbeti #19 2022 Yaz Arşiv

Hayri Cund

Transfer Nöbeti #19 2022 Yaz Arşiv Sayfa 20

Hayri Cund ·

Cevap
10K
Okunma
588,5K
Sayfa
20/501

20. Transfer Nöbetini Kim Açmalı?

• Keramettin Tanrıverdi

Oy: 84 45,9%
  • Emre Artemis

Oy: 44 24,0%
  • Mehmet Mehmetoğlu

Oy: 15 8,2%
  • Onur Üründül

Oy: 18 9,8%
  • Murat Saylak

Oy: 22 12,0%

• Kullanılan toplam oy
    183
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kazımcan konusu da şöyle bence reis daha yeni sol beke evrildi.Biraz daha kendini geliştirmesi gerek.Keşke hazırlık maçlarında biraz daha fazla oyun olarak süre alabilseydi diyorum ben..
Valla doğrudur üstat pek izlemedim, biraz geçen sezon Altay'dan aklımda kalmış. Ama oynadıkça gelişir bir oyuncu, en azından idare edeceğini düşünüyorum. Potansiyeli varsa üzerine koyar zaten. Şans vermeden bilemeyiz.

İcardi+atletik bi kanat oyuncusuyla hücum problemlerinin %90ını çözeriz diye düşünüyorum.Evander ismi falan geçiyo bi türlü ısınamadım o çocuğa tekniği,top kontrolü vs baya iyi de hantal bi görüntüsü var beklenen katkıyı yapma ihtimalini düşük görüyorum.

Yav Icardiye opsiyon icin niye ugrasiyoruz. Opsiyon koysalar bile 10-15 arasi olur. Adam sene sonu 30 yasinda olacak ve Paris herifi bize satarsa, 8 milyon maasinin 5 milyonunu devam ödemeyi istemez. O paralari hayatta vermeyiz. Opsiyonsuz gelsin, bir sene oynayip gollarini atip gider iste.

Yunus bence orta duzey oynadi ama iyi ve daha iyi olabilir. Şu anda bariz sekilde kendine guveni yok cunku daha fazla adam eksiltmeye calismali, ozellikle içe dogru daha fazla gidebilir. Yaptigi asist denemesi de kendi kisisel becerisiyle olusmadi + mac basliginda da yazdim, pası 1 saniye erken vermeliydi.
Kerem'e gore bireysel yetenegi cok daha iyi ama uzerindeki cekingenligi atmasi lazim. Varsin calim atmaya calisirken 3 - 4 defa topu kaptirsin.

Haklısın takıntı. Sezon sonu Kerem'e saydırdığında tekrar görüşürüz.

Ayrıca burada takımdaki eksik kişileri ve yönleri belirtmeyeceksek ve transfer konusunda da transfer edilmesi gereken bölgeyi konuşmayacaksak zaten bir anlamı yok. Vasat seviciliğinizi gidermeniz ve takıma bakış açınızı geliştirmeniz dileğiyle.
Klişe bombardımanı bir post ne yazık ki. Her sayfaya Kerem'e söven bir post bırakmak eksikleri belirtmek falan olmuyor , bozuk plak gibi gibi aynı şeyleri tekrarlamak oluyor. Niteliksiz eleştiri yapmak oluyor. Ben kimseye saydırmam sen o konuda içini rahat tut , takipte kal hatta. 3. ligden transfer edilmiş adamı Arda gibi yüz yılda bir gelecek yetenekte adamla kıyaslayarak haksızlık etmem mesela. Sende bunu anlayacak mekanizma ne yazık ki mevcut değil zira bu bana vasat sevici falan demenden belli. Bu aciz etiketleme çabaları da söylediklerimi kanıtlar nitelikte.

Ekli dosyayı görüntüle 175547

Dubois yedek kalir.

Görece hucumu daha düşük olan Sacha Boey 1 anahtar pas 2 isabetli orta ile oynamış Van Anholt 0 anahtar pas 1 isabetli orta ile oynamış. Hadi karşısında Djaniny var diye hucuma çıkmadı diyelim Sacha 7/11 ikili mücadele 4/7 hava topu ile oynarken Van Anholt 2/3 - 0/0 ile oynamış

Dubois sol kanatta denensin aanholttan kurtuluruz

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Maymunlar kafeste çünkü
1661768737105.webp

Yav Icardiye opsiyon icin niye ugrasiyoruz. Opsiyon koysalar bile 10-15 arasi olur. Adam sene sonu 30 yasinda olacak ve Paris herifi bize satarsa, 8 milyon maasinin 5 milyonunu devam ödemeyi istemez. O paralari hayatta vermeyiz. Opsiyonsuz gelsin, bir sene oynayip gollarini atip gider iste.
Beğenirsek satın alırız reis.Dursun başkan ve ekibi Şampiyonlar Ligi yokken böyle transferler yapıyosa şampiyon olursak neden almayalım diyorum ben reis yav :D

30 olsa bile 10 milyon euro verilir rahatca sezon sonunda. Maas konusunda orta yol bulunur.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt