Foruma son günlerde bir ciddiyet gelmis
Valla doğrudur üstat pek izlemedim, biraz geçen sezon Altay'dan aklımda kalmış. Ama oynadıkça gelişir bir oyuncu, en azından idare edeceğini düşünüyorum. Potansiyeli varsa üzerine koyar zaten. Şans vermeden bilemeyiz.Kazımcan konusu da şöyle bence reis daha yeni sol beke evrildi.Biraz daha kendini geliştirmesi gerek.Keşke hazırlık maçlarında biraz daha fazla oyun olarak süre alabilseydi diyorum ben..
Foruma son günlerde bir ciddiyet gelmis
Klişe bombardımanı bir post ne yazık ki. Her sayfaya Kerem'e söven bir post bırakmak eksikleri belirtmek falan olmuyor , bozuk plak gibi gibi aynı şeyleri tekrarlamak oluyor. Niteliksiz eleştiri yapmak oluyor. Ben kimseye saydırmam sen o konuda içini rahat tut , takipte kal hatta. 3. ligden transfer edilmiş adamı Arda gibi yüz yılda bir gelecek yetenekte adamla kıyaslayarak haksızlık etmem mesela. Sende bunu anlayacak mekanizma ne yazık ki mevcut değil zira bu bana vasat sevici falan demenden belli. Bu aciz etiketleme çabaları da söylediklerimi kanıtlar nitelikte.Haklısın takıntı. Sezon sonu Kerem'e saydırdığında tekrar görüşürüz.
Ayrıca burada takımdaki eksik kişileri ve yönleri belirtmeyeceksek ve transfer konusunda da transfer edilmesi gereken bölgeyi konuşmayacaksak zaten bir anlamı yok. Vasat seviciliğinizi gidermeniz ve takıma bakış açınızı geliştirmeniz dileğiyle.
çok var daha kingsf
Ekli dosyayı görüntüle 175547
Dubois yedek kalir.
Görece hucumu daha düşük olan Sacha Boey 1 anahtar pas 2 isabetli orta ile oynamış Van Anholt 0 anahtar pas 1 isabetli orta ile oynamış. Hadi karşısında Djaniny var diye hucuma çıkmadı diyelim Sacha 7/11 ikili mücadele 4/7 hava topu ile oynarken Van Anholt 2/3 - 0/0 ile oynamış
Maymunlar kafeste çünkü
Beğenirsek satın alırız reis.Dursun başkan ve ekibi Şampiyonlar Ligi yokken böyle transferler yapıyosa şampiyon olursak neden almayalım diyorum ben reis yavYav Icardiye opsiyon icin niye ugrasiyoruz. Opsiyon koysalar bile 10-15 arasi olur. Adam sene sonu 30 yasinda olacak ve Paris herifi bize satarsa, 8 milyon maasinin 5 milyonunu devam ödemeyi istemez. O paralari hayatta vermeyiz. Opsiyonsuz gelsin, bir sene oynayip gollarini atip gider iste.
Lan burda duvar olan emrahı gördüm
30 olsa bile 10 milyon euro verilir rahatca sezon sonunda. Maas konusunda orta yol bulunur.Yav Icardiye opsiyon icin niye ugrasiyoruz. Opsiyon koysalar bile 10-15 arasi olur. Adam sene sonu 30 yasinda olacak ve Paris herifi bize satarsa, 8 milyon maasinin 5 milyonunu devam ödemeyi istemez. O paralari hayatta vermeyiz. Opsiyonsuz gelsin, bir sene oynayip gollarini atip gider iste.
Ciddi ciddi futbol konusulyo ve kesinlikle kaliteli muhabbet dönüyor.takimdan umutlari olmasa kimse konusmazForuma son günlerde bir ciddiyet gelmis