Ahmet Okan
Büyük Kaptan
İcardi olmazsa Balotelli alıcaz bence
Linnes Terim kurbanı.
Onu gönderip Omarı aldırdı. Bu kadar iyi kariyeri olan bir hocanın rezil transfer ve kadro planlaması yapması akıl alır gibi değil
SM-A715F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
marceloyu alir arkasina boyei koyar kardesim sen free takil derdimSon gün marcelo, willian ve diego costa bombasi bekliyorum
Valla balotellinin bize bizimde öyle arıza bir topcuya ihtiyacımız var benceİcardi olmazsa Balotelli alıcaz bence
Kim mesela senede 30 gol atacak isim renktaşGol atamayan forvetlerden bi bikmadiniz ya bize senede 25 30 tane gol atacak Forvet lazim
Ben Halil'in bir de bu takımla oynamasını isterimMertens'i de yedekler soğuktum ama net fırsat gibi. Zaten yetersiz senkronumuz Akbaba girdiğinde hepten bozuluyor, sırtı dönük top alamadığı için. Normalde istemediğim Halil D. bile gelse çok iyi olur şu an.
Febe daha neresine alacak zaten yabancı fazlası var en fazla bir Santrafor alır bence, ha gönderirse hızlıca eldeki safraları bilemem inşallah crespo yu verirler beleşe o herif fena değil, ilk maçta belli olmaz ama pedro da bekledikleri gibi olmayacak sankiBüyük ihtimal Avrupa'da ki transfer döneminin bitmesini bekliyoruz.
Tabi bu durumu FB BJK ts de bekliyordur kendilerine göre bir olanları vardır diye düşünüyorum
Mi Note 10 Pro cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Balotelli mi? Adam Okan hocayi dover. Boyle dengesiz adama ihtiyacimiz yok.İcardi olmazsa Balotelli alıcaz bence
Leo Messi mi yoksaKim mesela senede 30 gol atacak isim renktaş
ALP-L29 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Okanı döver o adam.İcardi olmazsa Balotelli alıcaz bence
okan hocanin gotu yere daha yakin ayrica kendisi gibi takimda 5 tane daha fedaisi varOkanı döver o adam.