GSCimbom

Transfer Nöbeti #19 2022 Yaz Arşiv

Hayri Cund

Transfer Nöbeti #19 2022 Yaz Arşiv Sayfa 79

Hayri Cund ·

Cevap
10K
Okunma
589,6K
Sayfa
79/501

20. Transfer Nöbetini Kim Açmalı?

• Keramettin Tanrıverdi

Oy: 84 45,9%
  • Emre Artemis

Oy: 44 24,0%
  • Mehmet Mehmetoğlu

Oy: 15 8,2%
  • Onur Üründül

Oy: 18 9,8%
  • Murat Saylak

Oy: 22 12,0%

• Kullanılan toplam oy
    183
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ligin ilk 4 maçında, Galatasaray 3 tane deplasman maçı oynadı. 3 net penaltısı verilmedi. Bu deplasmanların ikisi Trabzon ve Antalya. Takımın temposu her maç yükseliyor. Evet eksiklikler var. Gol atamıyoruz. Ama 3 veya 4 takviye ile çok daha iyi olacağız. Yönetimimize ve özellikle Erden Timur a güveniyoruz. Torreira ve Mertens de olduğu gibi yapacak şovunu. Sabredelim. Az kaldı.. 💛❤️

Mertens'i de yedekler soğuktum ama net fırsat gibi. Zaten yetersiz senkronumuz Akbaba girdiğinde hepten bozuluyor, sırtı dönük top alamadığı için. Normalde istemediğim Halil D. bile gelse çok iyi olur şu an.
Ben Halil'in bir de bu takımla oynamasını isterim

Bence yetenekli çocuk biraz eğitilmeye ihtiyacı var

ALP-L29 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Büyük ihtimal Avrupa'da ki transfer döneminin bitmesini bekliyoruz.
Tabi bu durumu FB BJK ts de bekliyordur kendilerine göre bir olanları vardır diye düşünüyorum

Mi Note 10 Pro cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Febe daha neresine alacak zaten yabancı fazlası var en fazla bir Santrafor alır bence, ha gönderirse hızlıca eldeki safraları bilemem inşallah crespo yu verirler beleşe o herif fena değil, ilk maçta belli olmaz ama pedro da bekledikleri gibi olmayacak sanki

Aspor Piatek demiş. Bizden uzak olsun. Adam bitmiş. Türk basınına göre Nathan Redmond için takimi 7 milyondan kapıyı açmış. Metin Karabasa göre Icardi olmazsa son güne kadar Shamar zorlayacakmış. 1 eylül den sonra da Lucas Moura için hamle yapacakmışız.

Transfer son haftaya kaldıysa bundan sonra alacağın adam ya takımının yol verdiği 3 aydır antrenmana çıkmayan adamdır ya da menajerlerin allayıp pullayıp sana itelemeye çalıştığı adamdır.

Nelsson’u satarız gelen parayla transfer yaparız diye düşündük heralde o plan tutmayınca eveleyip geveliyoruz bence

Şüphesiz menajerler bonservisi elinde ya da kiralık listesindeki oyunculardan birilerini iteleyecektir bize artık o zamana geldik

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

nöbeti takip etme modum

E141C1F0-F769-4B20-AAFB-20B1238A8DF4.webp

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt