GSCimbom

Transfer Nöbeti #19 2022 Yaz Arşiv

Hayri Cund

Transfer Nöbeti #19 2022 Yaz Arşiv Sayfa 95

Hayri Cund ·

Cevap
10K
Okunma
589,7K
Sayfa
95/501

20. Transfer Nöbetini Kim Açmalı?

• Keramettin Tanrıverdi

Oy: 84 45,9%
  • Emre Artemis

Oy: 44 24,0%
  • Mehmet Mehmetoğlu

Oy: 15 8,2%
  • Onur Üründül

Oy: 18 9,8%
  • Murat Saylak

Oy: 22 12,0%

• Kullanılan toplam oy
    183
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Salernitana istiyodu son haberlere göre.Torino da bu uygun bonservise bence kaçırmayabilir..
tick-tock-waiting.gif

19 takıma da tek tek baktım
İlk 4 hafta 3 deplasman oynayan tek takim bizmişiz yaw böyle bir şanssızlık olamaz
İlk 9 haftada da 6 deplasmanımız var

4 haftada 3 deplasmana göre 7 puan kötü degil, Trabzon ve Antalya deplasmanlarini da atlattik, kaldi ki içerdeki Giresun maçını alabilsek veya bireysel hata olmasa 8-10 puanda bitirecektik
İlk yarıyı liderin 3-5 puan gerisinde kapatirsak ikinci yari fikstür tamamen lehimize dönüyor, ilk 9 haftanın 6'sı evimizde. İlk 4 haftada 3-4 puanlık bir tablo oluşsaydı toparlamamız çok zor olurdu psikolojik olarak

Gedson tempo delisiyken hücumu yok deniyor Sergio geliyor fiziken yetersiz deniyor.

Zaten futboldan anlamayan bir güruh geneli, Avrupa maçı desen izleyen yok, çok da abes gelmiyor bana. 2 maça oyuncu gönderelim diyenler ise futboldan men edilmeli çünkü bunlar pandemi sonrası kahvelerden sosyal medyaya ya da forumlara inen kalitesiz bir topluluktan ibaret.

Kimseyi aşağılamak istemem ama bunları başka türlü anlatabilmek mümkün değil.
Benim anlamadığım kaç tane top kesmiş, sahipsiz top kazanmış ve sürekli top alıp oyunu kurmaya çalışan adama hayalet, mücadele etmiyor diyorlar. Maçı izlemeyip yorumcunun birinin dediği şeyi tekrar ediyorlar sadece. Direkten dönen topları gol olsa attığı o müthiş topuk pasını Sefer kontrol edip gol yapabilse editleri dönüyordu şuan. Oyuncunun tabi eksikleri var olmasa TR'ye gelmezdi zaten ama yaptığı şeyleri yapmıyor demeleri sinir bozucu.

Gedson tempo delisiyken hücumu yok deniyor Sergio geliyor fiziken yetersiz deniyor.

Zaten futboldan anlamayan bir güruh geneli, Avrupa maçı desen izleyen yok, çok da abes gelmiyor bana. 2 maça oyuncu gönderelim diyenler ise futboldan men edilmeli çünkü bunlar pandemi sonrası kahvelerden sosyal medyaya ya da forumlara inen kalitesiz bir topluluktan ibaret.

Kimseyi aşağılamak istemem ama bunları başka türlü anlatabilmek mümkün değil.
Mabadından uyduruk şeyleri yazıp duran tiplere hakaret etmeden cevap yazmak vs. inanılmaz zor. Dün Sergio için yeni casper yazmıştı bu hakaret etmeden nitelemenin acayip zor olduğu malum üyelerden biri. Hayatında takımını üç kere izlemediği hocaları geçen sezon aylarca bir b.k biliyormuş gibi öneren birinden farklı bir yaklaşım görmek sürpriz olurdu zaten de böyle kof üyeler ve yazdıkları, forumda inanılmaz bir kirlilik yaratıyor.

Bu sene en büyük şampiyonluk adayı Beşiktaş belli oldu Alanya deplasmanında 3-0'dan maçı 3-3 vermeselerdi 4'te 4 yapacaklardı. Trabzon ve Fenerbahçe'de birşey yok. Bu sezon şampiyonluk yarışı Galatasaray ile Beşiktaş arasında geçecek. İyi bir forvet ve kanat almazsak Beşiktaş'a karşı işimiz zor.

Redmi Note 7 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Midyat ucuza adam vermez, Cajuste'yi süründürdüler yine satmadılar 10 kağıt teklif gelene kadar.
Jobathan Bamba'ya ne dersin? Sözleşmesi sezon sonu bitiyor acaba para kazanmak için 5-6+ sonraki satıştan paya okey olurlar mı yoksa yararlanalım derler mi? Avrupa kuplarında yoklar satmaya okey olabilirler gibi geliyor bana bedava gitmesindense.

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt