Oyuncu istde kendi kendine idman yapar. Mac günü özel ucakla tsye gidip mactan hemen sonra geri doner. Wanda trabzonun 1000 km yanina yaklasmaz zati.wanda nara kuymak mı yiyecek ne yapacak trabzonda
Oyuncu istde kendi kendine idman yapar. Mac günü özel ucakla tsye gidip mactan hemen sonra geri doner. Wanda trabzonun 1000 km yanina yaklasmaz zati.wanda nara kuymak mı yiyecek ne yapacak trabzonda
Bu akp secmeni gibi olmuyor mu knkTaraftara hitap etme olayı bitti bence, taraftar tatmini mümkün değil.
Bak adam Jesus övüyor baktı Fener kaybetti, tjk övmeye başlıyor, kendi takımını dibe itiyor.
Bu konuda en iyisi tjk taraftarı, napsalar takımlarının arkasındalar.
Salernitana istiyodu son haberlere göre.Torino da bu uygun bonservise bence kaçırmayabilir..
Benim anlamadığım kaç tane top kesmiş, sahipsiz top kazanmış ve sürekli top alıp oyunu kurmaya çalışan adama hayalet, mücadele etmiyor diyorlar. Maçı izlemeyip yorumcunun birinin dediği şeyi tekrar ediyorlar sadece. Direkten dönen topları gol olsa attığı o müthiş topuk pasını Sefer kontrol edip gol yapabilse editleri dönüyordu şuan. Oyuncunun tabi eksikleri var olmasa TR'ye gelmezdi zaten ama yaptığı şeyleri yapmıyor demeleri sinir bozucu.Gedson tempo delisiyken hücumu yok deniyor Sergio geliyor fiziken yetersiz deniyor.
Zaten futboldan anlamayan bir güruh geneli, Avrupa maçı desen izleyen yok, çok da abes gelmiyor bana. 2 maça oyuncu gönderelim diyenler ise futboldan men edilmeli çünkü bunlar pandemi sonrası kahvelerden sosyal medyaya ya da forumlara inen kalitesiz bir topluluktan ibaret.
Kimseyi aşağılamak istemem ama bunları başka türlü anlatabilmek mümkün değil.
Kerem'i verelim nasılsa çöp bizdeserdar saatçi braga
tinerciler kaanı alır herhalde, yerli kalmadı adamlarda
Adaylar kimler?Oyuncu ayrılmak istiyor son 1 aydır.
TS ondan forvet arıyor.
10 bine bırakır giderimKerem'i verelim nasılsa çöp bizde
Mabadından uyduruk şeyleri yazıp duran tiplere hakaret etmeden cevap yazmak vs. inanılmaz zor. Dün Sergio için yeni casper yazmıştı bu hakaret etmeden nitelemenin acayip zor olduğu malum üyelerden biri. Hayatında takımını üç kere izlemediği hocaları geçen sezon aylarca bir b.k biliyormuş gibi öneren birinden farklı bir yaklaşım görmek sürpriz olurdu zaten de böyle kof üyeler ve yazdıkları, forumda inanılmaz bir kirlilik yaratıyor.Gedson tempo delisiyken hücumu yok deniyor Sergio geliyor fiziken yetersiz deniyor.
Zaten futboldan anlamayan bir güruh geneli, Avrupa maçı desen izleyen yok, çok da abes gelmiyor bana. 2 maça oyuncu gönderelim diyenler ise futboldan men edilmeli çünkü bunlar pandemi sonrası kahvelerden sosyal medyaya ya da forumlara inen kalitesiz bir topluluktan ibaret.
Kimseyi aşağılamak istemem ama bunları başka türlü anlatabilmek mümkün değil.
beni engellemediysen bu msjı beğenir misinKahve yapalim![]()
2 tane futbol topu + 2 tepsi fıstık sarma10 bine bırakır giderim

Konyalıdan başkasına bastırmıyorlar, Konya maçıda geçti.fener stoper almayacakmış![]()
Jobathan Bamba'ya ne dersin? Sözleşmesi sezon sonu bitiyor acaba para kazanmak için 5-6+ sonraki satıştan paya okey olurlar mı yoksa yararlanalım derler mi? Avrupa kuplarında yoklar satmaya okey olabilirler gibi geliyor bana bedava gitmesindense.Midyat ucuza adam vermez, Cajuste'yi süründürdüler yine satmadılar 10 kağıt teklif gelene kadar.