GSCimbom

Transfer Nöbeti #19 2022 Yaz Arşiv

Hayri Cund

Transfer Nöbeti #19 2022 Yaz Arşiv Sayfa 136

Hayri Cund ·

Cevap
10K
Okunma
590,4K
Sayfa
136/501

20. Transfer Nöbetini Kim Açmalı?

• Keramettin Tanrıverdi

Oy: 84 45,9%
  • Emre Artemis

Oy: 44 24,0%
  • Mehmet Mehmetoğlu

Oy: 15 8,2%
  • Onur Üründül

Oy: 18 9,8%
  • Murat Saylak

Oy: 22 12,0%

• Kullanılan toplam oy
    183
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Olabilir tabi ama bekleyip görelim bakalım neymiş bu transfer mevzusu, kokusu çıkar yakında!
Benim uzuldugum tarafi bu isin boyle devam edemeyecek olmasi. Real Madrid’miyiz biz boyle adam al sonra bir sene icinde milyon avrolari fesih icin harca. Eger ki bu seneki transferler tutmazsa isin icinden cikilamayacak bir hale girebiliriz. Maas konusunda gene cok acildik.

Soner'de iş yapıyor Keramettin ama ikisi farklı tipte oyuncular. Soner biraz daha süpürücü ama arada hücumda da ekstra işler yapabiliyor. Taylan Konya'da daha farklı bir role bürünür ona katılıyorum. Hücum ve oyun kurma konusunda daha önde.

Duyduğum kadarıyla ve aldığım bilgiye göre Konya'ya yakın dediler. Belki kiralık gider orasını tam bilemiyorum.
Dünkü maçta çok savruk geldi bana, Ahmedle Rahman oynayacağı için Soner'i keserler gibi geliyor.

Benim uzuldugum tarafi bu isin boyle devam edemeyecek olmasi. Real Madrid’miyiz biz boyle adam al sonra bir sene icinde milyon avrolari fesih icin harca. Eger ki bu seneki transferler tutmazsa isin icinden cikilamayacak bir hale girebiliriz. Maas konusunda gene cok acildik.
Sistemsizlik işte renktaş. Az önce başka bir konuda da yazdım. Bir yapı inşaa edilmiyor şu an, zaten olan bi şey de yoktu gelen istediğini alıyor giden alıyor. Ekonomi kötü dediğimiz dönemde iyiykenki gibi davranıyoruz

Moura ve Icardi gelir, Omar ve Luyindama gider, transferi kapatırız.

Moura ve İcardi gelirse az gol atma sorunumuzun çözüleceğini ve 3-4 gol atacağımız maçlar izleyeceğimizi tahmin ediyorum.

Muslera
Boey Nelson Abdülkerim Kazimcan
Torreira Oliveira
Yunus Mertens Moura
Icardi

Redmi Note 7 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

images - 2022-08-30T213432.754.webp

Dünkü maçta çok savruk geldi bana, Ahmedle Rahman oynayacağı için Soner'i keserler gibi geliyor.
Rahmanovic'i ne oynuyor anlayamadım açıkçası oyuna çok bir katkısı yok. Ahmed-Soner-Taylan daha verimli olur gibi geliyor.

Seninle takım fark etmeksizin futbol muhabbeti güzel de şimdi burası Konyaspor formumu diye linçleyebilirler :)

Bizim takıma ne diyorsun? Ben umut ışığı görüyorum, aksayan ve iyi olduğumuz yerleri hoca tespit ediyor. Maç sonu röportajlarda konuşmalarından öyle anlıyorum. Fakat bu kadar eksik TS'yi yenmemiz gerekirdi.

Önümüzdeki haftada gene iyi takımlardan biriyle oynuyoruz ama artık gol sorunu çözüp sağlam bir galibiyet almak şart.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt