GSCimbom

Transfer Nöbeti #19 2022 Yaz Arşiv

Hayri Cund

Transfer Nöbeti #19 2022 Yaz Arşiv Sayfa 138

Hayri Cund ·

Cevap
10K
Okunma
590,4K
Sayfa
138/501

20. Transfer Nöbetini Kim Açmalı?

• Keramettin Tanrıverdi

Oy: 84 45,9%
  • Emre Artemis

Oy: 44 24,0%
  • Mehmet Mehmetoğlu

Oy: 15 8,2%
  • Onur Üründül

Oy: 18 9,8%
  • Murat Saylak

Oy: 22 12,0%

• Kullanılan toplam oy
    183
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
H.C'nin TN19'unda komik postlara gülerken ama sayfalar da boş boş akarken H.C:
terim yumruk.gif

Regullionun alternatifi nasil AMAVI olabiliyor Ben anlamadim. AMAVI PVAnin tam tersi. Defansif yönleri ofansif yönlerine göre daha iyi. Diger tarafta Dubois defansif anlamda tirt, Boey iki yönü de iyi götürüyor Nazar degmesin ama Ben bir anlam çikaramiyorum

Regullionun alternatifi nasil AMAVI olabiliyor Ben anlamadim. AMAVI PVAnin tam tersi. Defansif yönleri ofansif yönlerine göre daha iyi. Diger tarafta Dubois defansif anlamda tirt, Boey iki yönü de iyi götürüyor Nazar degmesin ama Ben bir anlam çikaramiyorum
ofansif anlamda peki rtaş? ben bu adamı lyonun zeki çelik'i diye biliyorum ama bizde fark yaratır mı

—-cübua—-nelsson—abdul—kazımcan—

————-torreira—--—sergio (mıço)——

—-moura———-kraltens———-yunus—-

——————-dembele——————-—-

İşte şampiyon kadro.

Neden Sol bek alıyoruz Neden? Kerem yedek kalmalı bu takimda ve tek girecek yerli sol bek kazimcan ya da Berkan. Boşa para harcarız sol bek alırsak. Kur bu seviyede iken saçma sapan hamlelere gerek yok. Sol açık ve forvet alın yola devam edelim. Stoper bile almayın Avrupa da yokuz. Tutun luyindama kadroda senede 5 mac ancak oynayacak zaten, Abdülkerim banko 11 oyuncusu bu takimda.

SM-G985F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Okan Hoca iyi hoş adamda şuan takıma net bir dokunuşu yok. Başakşehir’de de ilk beş hafta 1 galibiyet alıp şampiyon olmuş.Biraz daha bekliyorum. Takım adaptasyon sağlayınca daha iyi olacaktır transferler geç geldi.

Ama şöyle bir sıkıntı var, sadece 11 tane transfer yaparak da olmuyor bu iş. Elindeki adamların da bazılarını kazanmak lazım. Boey’e bütün yaz sövdük şuan savunmada en çok güven veren adam belki onu da Dubo sakatlandı diye birtek onu kazandın. Gençleri skor üstünlüğü olmadığı için atamıyo anladık ama diğerlerine forma rekabetinde olabileceğini hissettirmesi lazım.

Şuan zor fikstür için puan durumunu çok eleştiremem. Giresun maçını kaybetmemek iyi olurdu sadece.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt