GSCimbom

Transfer Nöbeti #19 2022 Yaz Arşiv

Hayri Cund

Transfer Nöbeti #19 2022 Yaz Arşiv Sayfa 414

Hayri Cund ·

Cevap
10K
Okunma
590K
Sayfa
414/501

20. Transfer Nöbetini Kim Açmalı?

• Keramettin Tanrıverdi

Oy: 84 45,9%
  • Emre Artemis

Oy: 44 24,0%
  • Mehmet Mehmetoğlu

Oy: 15 8,2%
  • Onur Üründül

Oy: 18 9,8%
  • Murat Saylak

Oy: 22 12,0%

• Kullanılan toplam oy
    183
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Madrid, Ramos,Ronaldo, Carlos falan hiç affetmiyor direk dehliyor, bizimkilerde hastahanelerde boy boy foto çektirip babalık yapıyor, dünya üzerinde bı doğrucu Davut biz kaldık zaten

CPH2067 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Perez in bakış açısı. Etinden sütünden yararlanıp üstüne koyamayacagini gerileyecegini düşündüğü an gönderiyor. Hepsinden en verimli çağında faydalandı.

GscimbomMobile

Bu omarin iki tane engelli cocugu var

Hic calismasa bile norvec devleti cocuk basi 3000 euro para veriyor
Hatta calistiginda bile veriyor
Kendisininde goz sakatligi var erken emekli ordanda bi 2000 euro

Yani isin omarlik maddiyatlik hocbirsey yoktu

Zaten ozamanda cok kizmistim yaptigimiz enayilige

Bu nedir yaf :) Adam futbolcu emekli parasini mi hesap edecekti :)

Forum iyiye gitmiyor
Forumda ki son olaylardan sonra ben

1662068355901.png

+1 ben de bu sekilde dusunuyorum. Omar konusunda zamanla daha da netlesir. Ancak yonetimdeki bazi isimler zaten mimli ve gecmisten bildigimiz buyuk yonetimsel ve etik hatalari mevcut. Gorecegiz.
Şu an ön plana çıkmıyorlar Erden'i öne sürmüş vaziyetteler ama hem Cenk Ergün hem başkanın saçma salak kardeşi ilk tökezlemede sazı ellerine almaya çalışacaklar. Sezon başı planlaması çok net hatalı yapılmış gibi duruyor. Bazı oyuncular hakkında daha hiç denemeden peşin kararlar alınmış. Boey kararı rezalet bir karardı Dubois sakatlanmasa adamı resmen serbest bırakacaktık. Rumenlerin gittiği takımlar, Mostafa'nın çerez parasına kiralanması falan filan rezalet işler bence. Neyse gece gece ilerisini düşünüp efkarlanmayayım. Sar oradan İcardi Dursun başğanım şov yapacak muhteşem taraftarımıza...

bende tam bunu diyecektim psg bedava oyuncu bırakmaz mutlak para istiyordur şimdiye kadar öyle algı yaptılarki sanki psg bedava bırakacak tüm sorun oyuncudaymış gibi
adamlar 33 yasındaki gueye icin bile 10 milyon aldılar

Sen olayı çok yanlış anlamışsın. Bonservis değil, yıllık ücretin 4 milyonluk kısmını ödeyin diyorlarmış.

Sent from my iPhone using GSCimbom Forum

bizde de tam tersi , kendimizden faydalandırıyoruz

CPH2067 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Kulüp gelenekleri yapacak bise yok. Sektör 30 40 sene önceye göre çok değişti. Oyuncuların kulüplere bakışi da davranışları da. Kulüp yöneticileri hala 80ler kafasında. Milyon avrolar yokken ortada kabul edilebilir bi düşünce şuan çok mantıklı değil.

GscimbomMobile

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt