Transfer Nöbeti #19 2022 Yaz Arşiv

20. Transfer Nöbetini Kim Açmalı?

• Keramettin Tanrıverdi

Oy: 84 45,9%
  • Emre Artemis

Oy: 44 24,0%
  • Mehmet Mehmetoğlu

Oy: 15 8,2%
  • Onur Üründül

Oy: 18 9,8%
  • Murat Saylak

Oy: 22 12,0%

• Kullanılan toplam oy
    183
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
UEL'e katılan takımlar çok fena artık, bu sezonun 200m€+ kadro değerine sahip takımları şunlar mesela;

Ekli dosyayı görüntüle 176345

Çoğunun rotasyon oyuncuları bile bizim için çok rahat ilk 11 oyuncusu olur
Renktas burda üç takım var m.utd Arsenal Roma. Gerisini takım oturunca bir şekilde hallederdik. Zaten bir kısmı gruptan çıkmayabilir :) e tabi birde işin şampiyonlar Liginden gelenleri var. Ama çok güzel heyecan olurdu uefa ya katılabilsek. B. Elmas tüm nefretim sana

Geçen sene takip çok kötü olduğu için kerem çok iyi oynuyor gibi gelmiş gözümüze.. Bu sene defosu ortaya çıktı.

Bilmiyorum ama İcardi özel hayatından dolayı burada biraz küçümseniyor.

Geçen yıl Wanda ile sorunlar yaşamasa bu kadar düşüş yaşamazdı ve bize kalmazdı.

Bence alınması büyük iş.

Renktaş bu icardiyi ben unutmuşum..işte son zamanlarda videolarını Falan izliyoruz..Hani Paris bu adama bu kadar para vermesi İnterde üstüste çok iyi sezonlarının olması falan tesadüf değildir.

Hadi videolardan sadece son vuruş yaptığını görüyoruz onun dışında oyun bilgisi nasıldır,sırtı dönük oynarmı pas alışverişleri iyimi bunlar çok önemli.tamam çok hızlı değil ,çok çalımcıda değil bunlar okey ama yukarıda saydığım özellikler net olmalıdır.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt