Transfer Nöbeti #19 | 2023 Yaz Arşiv

Uefa listesine kadar 1 orta saha transferi yapılacağına inanıyor musunuz?

• Evet

• Hayır

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Amrabat manu alacak, yeter ya , biz kimi alacaz?

SM-G985F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bremen bu sene kesin düşer, Füllkrug'u Dortmund'a satmışlar.

Ulan Amrabat işi kötü oldu ya... Hem alamayıp hem rakibe kaptırırsak çok daha fazla üzülürüm...

Gökhan Dinç "40 M EU'luk oyunucuyu 15'e getirmeye çalışıyorlar derken kasteddiğimiz oyuncu Amrabat'tı"

ve Avrupa'da ki pencerenin kapanmasını bekliyormuşuz ...peki NİYE , daha mı ucuza kaldır - bence daha pahalı olma ihtimalide var.
Amrabat takımdan ayrı antrenman yapıyor, kadroya alınmıyor. Sözleşmesinin son senesi eğer Manu transferi bitiremezse yani Fio ile anlaşamazsa bize gelecek muhtemelen. Zaten bizle de görüşüyorlarmış, umarım bir şey olurda Manu Amrabat'ı değil de başka bir orta sahayı alır biz de Amrabat'ı alırız. Manu'da sorun kiralamak istemeleri sanırım.

Bizi bekleyen oyuncu belhanda olursa benim gibi bir belhanda düşmanı bile hayır demez gelmesine

HY: "Miço kesin olarak gidecek. Diğeri de eğer Ramos veya yabancı stoper olursa acaba Dubois mi gidecek?"

Ali Naci Küçük: "Ramos'un menajeri ekstra 1.5 milyon Euro'luk bir talepte bulundu. Bu talep Erden Timur tarafından reddedildi.

Galatasaray'ın teklifi bonuslarla 7.5 milyon Euro. Galatasaray, Sergio Ramos'a 2 Eylül'e kadar süre verdi."
gömü falan mi bulduk talibi yok herifin.

GD: "Bizdeki bilgi, Nelsson ile ilgili herhangi bir transfer çalışması yok. Şu an yok ama."

Manu Amrabat'ı kiralarsa fena söverim. Alacaksa bassın 30 alsın ki bize uzakmış diyeyim.

ben hala tam olarak NEDEN kapanması gerektiğini anlamadım...valla anlamıyorum. Fio derse "yok baba biz tutmaya karar verdik - o parayada olmaz şimdi elin mahkum" çekerse ne olcak.
Orada oynamak istemiyorsa adam kendi başlarını yakarlar da ondan...

Amrabat takımdan ayrı antrenman yapıyor, kadroya alınmıyor. Sözleşmesinin son senesi eğer Manu transferi bitiremezse yani Fio ile anlaşamazsa bize gelecek muhtemelen. Zaten bizle de görüşüyorlarmış, umarım bir şey olurda Manu Amrabat'ı değil de başka bir orta sahayı alır biz de Amrabat'ı alırız. Manu'da sorun kiralamak istemeleri sanırım.
velevki man u aldı

bize tottenham'ın kapısına dayanıp Hjölberg için son şans diye mi gideceğiz.

Gökhan Dinç "40 M EU'luk oyunucuyu 15'e getirmeye çalışıyorlar derken kasteddiğimiz oyuncu Amrabat'tı"

ve Avrupa'da ki pencerenin kapanmasını bekliyormuşuz ...peki NİYE , daha mı ucuza kaldır - bence daha pahalı olma ihtimalide var.
Amrabat transferinde durum:
ManU kiralık transfer edebiliyor. FFP
Fulham’da para var ama 1. Tercih Hojbjerg gibi. Yarın bir yere gitmezse alırız diye düşünüyorum ama düşük ihtimal

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt