- 25 Ocak 2010
- 53.473
- 38.945
- 3.763
GD: "Nelsson tarafından bir şeyler bulabilme konusunda çok zayıfım. Ben istihbarat ağımı kullandığımda son bilgi bu transfer döneminde gitmeyecek yönünde."
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bugünkü kuradan sonra Dortmund top toplayicisini bile vermez kimseyeBu saatten sonra tek çıkış Salih Özcan ve breivik alın gelin bu iki adamı 4-3-3 e dönelim kafamız rahat olsun
hojbjerg benim daha çok sıcak baktığım bir isim bu arada.Amrabat transferinde durum:
ManU kiralık transfer edebiliyor. FFP
Fulham’da para var ama 1. Tercih Hojbjerg gibi. Yarın bir yere gitmezse alırız diye düşünüyorum ama düşük ihtimal
Biz bitmesini beklerken Manu adamı kapıyor.HY: "Ziyech, Nordin gibi Galatasaray'ın elini güçlendiren isimler var Sofyan Amrabat için. Önce Avrupa'da transfer bitsin bekleyelim."
Müthiş olur, keşke olsa.hojbjerg benim daha çok sıcak baktığım bir isim bu arada.
Biz alamayız onu yoksa herkes Hojbjerg derhojbjerg benim daha çok sıcak baktığım bir isim bu arada.
Yalnız rakibi güçlendirmeyelimi konuşuyoruz artık seviye şaka mı :d
Nelsona ciddi bir teklif olduğunu sanmıyorum.GD: "Bizdeki bilgi, Nelsson ile ilgili herhangi bir transfer çalışması yok. Şu an yok ama."
![]()
William Carvalho - Oyuncu profili 24/25
William Carvalho, 32, Portekiz ➤ Real Betis, 2018'den beri ➤ Ön Libero ➤ Piyasa Değeri: 2.00 mil. € ➤ * 7 Nis 1992, Luanda, Angolawww.transfermarkt.com.tr
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi