Ferhat Koç
10 Numara!
- 18 Ocak 2014
- 12.803
- 17.530
- 2.073
Yabancı kontenjanı dolu nasıl alacağız ramos'u ali naci sallıyor her zaman ki gibi.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Listede kim var bilmiyorum ki? Ama olabilir Hjölberg pek düşünülmüyor sanırım. İlla şu an görüşülen isimler vardır. Erden Timur zaten bu transfer görüşmeleri için Monaco'ya gitmemiş. Bakalım illa biri gelecek ama umarım işimize en çok yarayacak isim gelir.
Önce orta sahanı bi al, ondan sonra ne fantazisi yaparsan yap, bu mevcut orta sahanın arkasına 4 tane Ramos koysan nolurRamosa 7.5 vermeyi birak vermeyi dusunenler bu kulube ihanet etmektedir
bizim alamadıklarımızı yazsan daha uzun bir liste olur. bu mantıkla biz kimseyi alamayacagız.Manu graven i alamadı , Hojbjerg i alamadı amrabatı da alamayacak
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
3 oldu 4. De küfür ederim bu adama resmen benjamin geçiyor bizimleHY: "Amrabat 24 saat içinde başka kulübe gitmezse Galatasaray'ın eli güçlenecek."
![]()
Bakambuyu saldın hemen hatoluyu hiç düşünmeden alırdım
Senin analizlerin çok net olur .Khepren Thuram bir yere imza atmadı dimi.
Thuram demeyen futbol izlemesin yaSenin analizlerin çok net olur .
Thuram - Amrabat - Hjolbjerg 3ünden hangisini seçerdin ? parasal olarak bakmayarak
fransada oldugunu kim soylediErden Fransa dan eli boş gelme...![]()
Bana sorsan thuram derdim düşünmeden...Senin analizlerin çok net olur .
Thuram - Amrabat - Hjolbjerg 3ünden hangisini seçerdin ? parasal olarak bakmayarak