Cengiz Güneş
Büyük Kaptan
- 10 Temmuz 2011
- 26.008
- 21.192
- 2.738
Yarın bu saatlerde kalan topçular Ndombele ve Pogba olacak.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Dominguezi alsaydik bari. 9-10milyona gitmis notinghama15 milyonumuz var birine gömecegiz
bilmiyorum forumda erden timur transfer gorusmeleri yaptıgı icin monacoya gitmedi yazıldı. kolpa da olabilir.Ben dünden 3 kişi gittiler diye biliyorum.
İkisine razıyım tempo gelir oyunumuza hiç yoksaSalih-Berkan
Breivk-Midçö
Değişiklikleri mantıklı olur
SM-A525F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Nas umraniyeye gitti herhaldeGürbüz almıştık birde soyismi nas olan bir arkadas acaba Okan hoca onları mi düşünüyor Berkan yerine
Nas Ümraniye gitti kiralikGürbüz almıştık birde soyismi nas olan bir arkadas acaba Okan hoca onları mi düşünüyor Berkan yerine
harbi ne oldu o adam. kimligi acıklanmdı mı?Agaç olmuş, son gelen bilgiler bu yönde
Bu 2-3 gun 3 aydan uzun gelir simdi bizebi 24 saat daha mı bekleyecegiz şimdi
Duruyorsa ben onada razıyım en azından tempolu basar eder orta sahadaŞu Amerikalı çocuk McKennie vardı, bari onu çekseydik opsiyonlu kiralık
Herkes 1 isim salliyor. Dombele diyen vardi, biri hollandali dedi. Forumda cogunluk wijnaldum dedi, 2 gun önce van de beek ismi cikinca tekrar ona döndu bu isim. Yani kimse bilmiyor. Erden baskan aciklarsa ögrenirizharbi ne oldu o adam. kimligi acıklanmdı mı?