Serdar Alper
10 Numara!
- 27 Mayıs 2009
- 10.961
- 8.161
- 1.898
yok yavvvHY: "Amrabat 24 saat içinde başka kulübe gitmezse Galatasaray'ın eli güçlenecek."
![]()

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
yok yavvvHY: "Amrabat 24 saat içinde başka kulübe gitmezse Galatasaray'ın eli güçlenecek."
![]()
lisede Amerikalı fizik hocam vardı - spor manyağı hep soyisimle sesleniri.Erden Fransa dan eli boş gelme...![]()
Çekilişe gitmediler mi?fransada oldugunu kim soyledi
erden gitmemiş diyorlardıÇekilişe gitmediler mi?
İlla görüşülen fazlaca isim vardır. Dediğin gibi bakacağız artık ama bu tarz transferler için de Avrupa piyasasının kapanması lazım Zaniolo'da olduğu gibi.İngilizler enteresan çünkü - son 5 dakikada belge yetiştirip transfer yapanlar var ... Fellainiyi son 30 saniyede falan alabilmişti Man Utd. - son anlrda bastırıyor ordakiler - onların pencere kapansın beklerken güme gitmeyelim.
3 ünüde net detaylı izlemedim ondan soruyorum(youtube kadar biliyorum adamları yani oturup maçlarına baktım desem yalan olur)Thuram demeyen futbol izlemesin ya
Yüksek bonservis verilecekse Khepren Thuram'ı alırım. Şampiyonlar liginde elek olmamak için ise Amrabat. Hojbjerg'i beğenen biri değilim.Senin analizlerin çok net olur .
Thuram - Amrabat - Hjolbjerg 3ünden hangisini seçerdin ? parasal olarak bakmayarak
Ben dünden 3 kişi gittiler diye biliyorum.erden gitmemiş diyorlardı
Abi bu adamı ciddi ciddi gelecek falan mı sanıyorsunuz yaw. Yani yorum yapmaya gerek duymadım isteseler 40 50 okuturlar nasıl alalım ayrıca adam bize niye gelsin yaw.Khepren Thuram bir yere imza atmadı dimi.
Abartmayalım. 1 sezon kiralık parlasın diye bile verebilirler.Abi bu adamı ciddi ciddi gelecek falan mı sanıyorsunuz yaw. Yani yorum yapmaya gerek duymadım isteseler 40 50 okuturlar nasıl alalım ayrıca adam bize niye gelsin yaw.
Her zaman iyiydi biz beğenmiyorduk sadece temposu vardı basıyordu o sezon iyi oynama sebebimiz ndiaye idiBadou ya bak adanada maestro gibi oynuyor
Agaç olmuş, son gelen bilgiler bu yönde40 gundur bekleyen adama ne oldu? onu alın bari.
Salih-BerkanBu saatten sonra tek çıkış Salih Özcan ve breivik alın gelin bu iki adamı 4-3-3 e dönelim kafamız rahat olsun