Transfer Nöbeti #19 | 2023 Yaz Arşiv

Uefa listesine kadar 1 orta saha transferi yapılacağına inanıyor musunuz?

• Evet

• Hayır

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Avrupada transfer kapansın biz elde kalan ayrılmak isteyenleri toplayalım. Kimse kusura bakmasın böyle transfer stratejisi olmaz. Ne olur mesela bir bölgede oynayan elemanın zaten vardır fırsat beklersin daha iyisi çıkarsa karşına alırsın ama önemli bir eksiğini bu yolla kapatmaya çalışmak büyük ahmaklık. Hadi diyelim bulamadın böyle bir adam ne yapacaksın?

Maalesef geçen sene son gün İcardi transferi çok yanlış yönlendirdi yönetimi. Hep böyle olacak zannettiler galiba ama İcardi gibi bir adam zaten sana 10 yılda bir düşer. Foruma umutsuzluk vermek istemiyorum ama işimiz zor.

MAR-LX1M cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Benim gibi dombili düşmanına bile dombili gelse bari dedirtiyorsunuz ya yazıklar olsun

İngilizler enteresan çünkü - son 5 dakikada belge yetiştirip transfer yapanlar var ... Fellainiyi son 30 saniyede falan alabilmişti Man Utd. - son anlrda bastırıyor ordakiler - onların pencere kapansın beklerken güme gitmeyelim.
İlla görüşülen fazlaca isim vardır. Dediğin gibi bakacağız artık ama bu tarz transferler için de Avrupa piyasasının kapanması lazım Zaniolo'da olduğu gibi.

Senin analizlerin çok net olur .

Thuram - Amrabat - Hjolbjerg 3ünden hangisini seçerdin ? parasal olarak bakmayarak
Yüksek bonservis verilecekse Khepren Thuram'ı alırım. Şampiyonlar liginde elek olmamak için ise Amrabat. Hojbjerg'i beğenen biri değilim.

Saul'a da okeyim.

Abi bu adamı ciddi ciddi gelecek falan mı sanıyorsunuz yaw. Yani yorum yapmaya gerek duymadım isteseler 40 50 okuturlar nasıl alalım ayrıca adam bize niye gelsin yaw.
Abartmayalım. 1 sezon kiralık parlasın diye bile verebilirler.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt