- 6 Ağustos 2009
- 84.276
- 8.479
- 2.568
2-3 uzun süreli sakatlık geçirdi ama aynı yerden mi vs bilmiyırumsakatlık sorunu mu var?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
2-3 uzun süreli sakatlık geçirdi ama aynı yerden mi vs bilmiyırumsakatlık sorunu mu var?
ben de bilmedigimden sormştum kinaye yoktu :d
1 anda hepsi aciklanacak sakin olHakkaten transferi kapattik herhalde. Yaprak kimildamiyor
Stoper alcakmisik ama. Nelsson ve Abdulkerim haric digerlerine guven yok anladigim kadariyla.Ounahi çok büyük bir potansiyel, DK’da bence Amrabat dahil herkesten daha fazla iş yaptı ama kulüpte böyle mi bilmiyorum.
Orta sahada dribbling sorununu çözer, defansif katkısını kestiremiyorum dikkat etmedim. Kanatta da oynar.
Ben olsam biri ofansif 2 orta saha alırım stoper yerine, gerekirse 433e uygun bir takım yaratırım.
Ounahi çok büyük bir potansiyel, DK’da bence Amrabat dahil herkesten daha fazla iş yaptı ama kulüpte böyle mi bilmiyorum.
Orta sahada dribbling sorununu çözer, defansif katkısını kestiremiyorum dikkat etmedim. Kanatta da oynar.
Ben olsam biri ofansif 2 orta saha alırım stoper yerine, gerekirse 433e uygun bir takım yaratırım.
Regionalliga biraz karisik. Orda ayda bir kac yüz euroya, tek aksamlari antrenman yapan amatör tarzi takimlar var, ve profesyonellesmis, 3. Lige yükselmeyi hedefleyip, haftanin 2 gününde cifte antrenmana cikan, ve oyuncularinin büyük kismi profesyonel olan takimlarda var.
Regionalliga biraz karisik. Orda ayda bir kac yüz euroya, tek aksamlari antrenman yapan amatör tarzi takimlar var, ve profesyonellesmis, 3. Lige yükselmeyi hedefleyip, haftanin 2 gününde cifte antrenmana cikan, ve oyuncularinin büyük kismi profesyonel olan takimlarda var.
Üstad ben senin kanalı takip ediyorum inceliyorsun baya gençleri türk avrupada ki oyuncu hakkında bilgi verir misin biraz?
Sakinim dayi. Midstjöyu tutup transferi kapatalim derim. Bu saatden sonra iyi birinin gelecegini sanmiyorum1 anda hepsi aciklanacak sakin ol
@Barış Savaş madem mesajımı begendin,burda beratın ortasında şahane kafa golünü atan ismail kadir kalafat.topla dikine falan gidiyo
Asla böyle birşey kabul edilemezSakinim dayi. Midstjöyu tutup transferi kapatalim derim. Bu saatden sonra iyi birinin gelecegini sanmiyorum