Transfer Nöbeti #19 | 2023 Yaz Arşiv

Uefa listesine kadar 1 orta saha transferi yapılacağına inanıyor musunuz?

• Evet

• Hayır

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Regionalliga biraz karisik. Orda ayda bir kac yüz euroya, tek aksamlari antrenman yapan amatör tarzi takimlar var, ve profesyonellesmis, 3. Lige yükselmeyi hedefleyip, haftanin 2 gününde cifte antrenmana cikan, ve oyuncularinin büyük kismi profesyonel olan takimlarda var.

Ounahi çok büyük bir potansiyel, DK’da bence Amrabat dahil herkesten daha fazla iş yaptı ama kulüpte böyle mi bilmiyorum.

Orta sahada dribbling sorununu çözer, defansif katkısını kestiremiyorum dikkat etmedim. Kanatta da oynar.

Ben olsam biri ofansif 2 orta saha alırım stoper yerine, gerekirse 433e uygun bir takım yaratırım.
Stoper alcakmisik ama. Nelsson ve Abdulkerim haric digerlerine guven yok anladigim kadariyla.

Ounahi çok büyük bir potansiyel, DK’da bence Amrabat dahil herkesten daha fazla iş yaptı ama kulüpte böyle mi bilmiyorum.

Orta sahada dribbling sorununu çözer, defansif katkısını kestiremiyorum dikkat etmedim. Kanatta da oynar.

Ben olsam biri ofansif 2 orta saha alırım stoper yerine, gerekirse 433e uygun bir takım yaratırım.

Evet güzel olur, Ounahi kim?

Regionalliga biraz karisik. Orda ayda bir kac yüz euroya, tek aksamlari antrenman yapan amatör tarzi takimlar var, ve profesyonellesmis, 3. Lige yükselmeyi hedefleyip, haftanin 2 gününde cifte antrenmana cikan, ve oyuncularinin büyük kismi profesyonel olan takimlarda var.

Semi pro desek daha doğru o zaman lig için.

Beni alakadar etmese de bilgiye her daim saygım vardır 👏

@Barış Savaş madem mesajımı begendin,burda beratın ortasında şahane kafa golünü atan ismail kadir kalafat.topla dikine falan gidiyo

Üstad ben senin kanalı takip ediyorum inceliyorsun baya gençleri türk avrupada ki oyuncu hakkında bilgi verir misin biraz?

bunlar genel olarak.3lü orta sahada daha rahat eder gibi ilk steplerinde. ama bayadır sahaya çıkmıyo zaman lazım. yoksa zaten 16 yaşından berri bayern II kadrosunda olan adamın potansiyeli de bellidiir

ama karakter olarak biaz muallaktayım .ysuf demir'imsi bir addaptasyon sıkıntıları olabilir

Şu Zaha zımba gibi dönse ve sezon sonuna kadar bu şekilde devam etse başka bir şey istemem.

%100'ü ile oynayan Torriera, İcardi ve Zaha'lı Gs'ın içeride-dışarıda Türkiye süper ligde yenemeyeceği takım olmaz gibi.

Kerem-İcardi uyumu da malum.

Her maç en az bir gol atacak bir hücum gücü gibi kağıt üzerinde.

Savunmamız zaten geçen seneden kaldığı yerden devam ediyor.

Bu şekilde seri galibiyetler alabiliriz.

Bu sene şampiyon olmak çok önemli. Seneye direkt play offtan CL'ye gidiyor bu sene şampiyon olan takım.

Bir 30 m euro daha gelir demek.

Yunus ve Zaniolo'dan da toplam bir 40 gelse,

70 m euro ile yaza giriyorsun. Paraya bak.

Kalvin Phillips memnun mu yedekte çürümekten

Euro 24 kadrosuna girmek istemiyor mu

Yabancılardan ayırılacaklar netleşmedi o sebeple yabancı transferi geç olabilir ya da olmayabilir eğer oliviera mertens midtjsö kalırsa.
Gökdeniz ve Eyüp de çok güzel transferler oldu.Bayern Dortmund b takılından gelecekler İsmail yüksek kadar oynasalar yeter.
Bşr yabancı orta saha gelebilir oli giderse yok oli gitmezse.Midtjsö gidip stoper gelebilir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt