Bahadır İkiz
10 Numara!
- 1 Ağustos 2022
- 18.024
- 11.073
- 1.338
Amrabat 30 falan edecek bi topçu değil dünya kupası performansı göz boyadı ben pek beğenmiyorum
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bayern Molde kadar güçlü degilmoldenin bulduğu pozisyonları bayernin bulduğunu düşündüm 1 an.
diyeceklerim bu kdr
Bu kadar hamleyi ne ara yapacağız üstadSergio -> Amrabat, Fofana, Partey vb..
Midtsjö -> Breivik
Berkan -> Eyüp Aydın, Salih Özcan
Dubois -> Sağ bek ve Stoper oynayabilen potansiyelli genç
(Fırsat transferi olursa) Mertens -> Felix vb.
Ramos'a gerek yok bence yabancı sınırı varken.
iyice yaşlandınBayern Molde kadar güçlü degil
Onların da var bir ton hatası angelino kesinlikle gelmeyecek dediler zaniolo transferine fetocu iması yaptılar falan. Turkiye'den değilde yurt dışı kaynaklar daha güvenilir bizim basında.Haluk’la Gökhan’dan bir baskın yayın gelse de ortalık şenlense.
Bu sene bir tek onlar boş çıkmadı.
iyice yaşlandın
Dzemaili bile şuan bizde fark yaratirdi. O kadar bos orta sahamiz tor hariç9 yıl önce bugün seksi kulübümüz
Ekli dosyayı görüntüle 218160
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Ddos aticam PC ne artık kandırma biziMuhabirler daha uyanmadi
Birazdan şekillenecek
moldenin bulduğu pozisyonları bayernin bulduğunu düşündüm 1 an.
diyeceklerim bu kdr
Biraz açık konuşalımArkadaşlar size üzücü bir haberim var. Transferle çözülmeyecek sorunlarımız var. Olur da ortasahaya adam alırsak deneyimleyecegiz.
Bu vasat ligde şampiyon olmak için çok iyi oynamama gerek yok.şampiyonluk adayları içerisinde en iyisi tabiki bizdik.Ama bu çok iyi oynadıgimiz anlamına gelmez.Bende sizin gorusunuze katilmiyorum. Gecen sene ligde en iyi futbolu oynayan takim Galatasaray'di. Fener penaltilarla potada tutuldugu icin sampiyonluk son iki haftaya kaldi.
Mevcut kadronun bu kadar kötü gözükmesi sadece mevkiilerdeki boşluktan kaynaklanmıyor. Çok kötü bir kamp süreci gecirmisiz maalesef. Kaos var sahdaBiraz açık konuşalım
geçen yıl da böyle olması insanı az da olsa ümide sevk ediyorMevcut kadronun bu kadar kötü gözükmesi sadece mevkiilerdeki boşluktan kaynaklanmıyor. Çok kötü bir kamp süreci gecirmisiz maalesef. Kaos var sahda