Transfer Nöbeti #19 | 2023 Yaz Arşiv

Uefa listesine kadar 1 orta saha transferi yapılacağına inanıyor musunuz?

• Evet

• Hayır

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Katılmıyorum reis..ilk haftalar gomisin bir sekilde attığı goller ve icardi,Kerem,rashica,boey ve Torreiranin bireysel performansıyla şampiyon oldu bu takım.
Bende sizin gorusunuze katilmiyorum. Gecen sene ligde en iyi futbolu oynayan takim Galatasaray'di. Fener penaltilarla potada tutuldugu icin sampiyonluk son iki haftaya kaldi.

Adsız.webp

evet hangi oyuncuyu 15 saat içinde bir yere imza atmazsa biz alıyoruz

Partey-----------9/10
De Paul---------8.5/10
Verratti---------8.5/10
Hojbjerg-------8.5/10
Dominguez----8.5/10
Amrabat--------8/10
Gravenberch---8/10
Fofana----------8/10
Locatelli--------7.5/10
Soumare-------7.5/10
Diarra----------7.5/10
Pogba----------7/10
Ndombele-----7/10
Ndidi-----------7/10
Saul-------------7/10
Van de Beek----7/10
Wendel---------7/10
Salih------------6.5/10
Antonia---------6.5/10
Lokonga--------6/10

Oliviera yollayıp, 2 tane 6-8 çekebilirsek işler kolaylayacak, artık Arap piyasası var 30 yaşında adamlar ismi varsa son durak olmayacaklar bu açıdan kariyerde önemli, benim öncelik sıralamam yukarıda görüldüğü gibi, bekleyip görelim bakalım, farklı isimler türeyecek mi ?

Flooda bayıldım. Manu taraftarı 3.5 atıyor biz çıktık diye.

Eee haksız değiller

CL organizasyonunun ilk yapıldığı 93 senesinde adamları eleyip organizasyon dışında bıraktık

Kolay kolay unutamazlar bizi

Ümit Aktan'ın Arif'in golünde değil schmeichel dünyadaki bütün maykıllar gelse kurtaramaz repliğini kim unutabilir

Hojberg istiyorum!!

SM-S901E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

---------------------------------Muslera------------------------------------

---Boey(Dübua)----Nelsson(Kaan)----A.Kerim(Emin)----Kazım(transfer)------

----------------Torreira(transfer)-------------Transfer(Sergio)-------------------

-----Rashica(Tete)------------Transfer(Mertens)-------------Kerem(Barış)------

------------------------------İcardi(transfer)----------------------------------------

4 tane ilk 11'e transfer (İcardi, Rashica, 8 no, 10 no) 4 tane de yedeğe transfer yaptık mı mis gibi kadro kurardık. Zaha, Ziyech, Demirbay, Angelino, Bakambu bunların hiçbirisine gerek yoktu. Onlara vereceğimiz paraya iki tane üst düzey orta saha aldık mı takım uçardı zaten.

Biz ne yaptık? Her yere transfer yaptık ama en acil böyle olan orta saha halen boş. 3 yerli kuralını nasıl sağlayacağız muaamma. Zaha, Ziyech, Tete, Kerem hepsi bir arada ilerde nasıl oynayacaklar muamma. Takım çorbaya döndü. Çok saçma işler yaptık kimse kusura bakmasın.

sürpriz bi ayrılık olabilir.

Ya bir de vasıfsız muamelesi yapıyorlar ayıptır ya. Her birine neler dendi ve söylenenleri eleştiri zanneden bir kesim var . Her şeyin bası eğitim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt