Transfer Nöbeti #19 | 2023 Yaz Arşiv

Uefa listesine kadar 1 orta saha transferi yapılacağına inanıyor musunuz?

• Evet

• Hayır

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İşte tam olarak bahsettiğim olay budur renktaş

Biz geçen sene oyun olarak güçlü filan değildik

Yalnızca Defansımız ve forvet hattımız çok iyi uyum yakalamıştı

bir şekilde atacağımıza inanıyorduk ki zaten bunu da yaptık ve şampiyon olduk

Ama bu sene böyle olmaz ve olmamalı da
Bizim en büyük sıkıntımız set oyunumuz güçlü değildi, şu elemelerde de acısını çok çektik. Geçiş oyunu alışkanlığımız bayern, manu maçlarında belki işimize bir tık yarayabilir ama orta sahamız sağlam olmazsa çok sıkıntı yaşayacağız sonuna kadar katılıyorum

RNE-L01 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Sergio da gitmediğine göre 2 orta saha mı, 1 orta saha bir stoper mi ?

İcardi ve Rashica'yı takımda tutup 2 tane bize ciddi şekilde seviye atlatacak oyuncu alacaktık. Biri Torreira'nın yanına box to box diğeri de 10 numaraya üst düzey adam aldık mı başka hiç bir şeye gerek yoktu. Angelino bile gereksiz oldu sol bekte Kazımcan'a güvenip 3 yerliyi de sağlayacaktık. Çok saçma işler yaptık ve sezon içerisinde bunun sancılarını çekeceğiz maalesef.
Tabi bu söylediklerim ilk 11 için. Yedek olarakta Kazımcan'la rekabete girecek düşük maliyetli bir sol bek, Torreira'ya yedek bir de İcardi'ye yedek aldık mı kadro tamam olurdu.

Berkan yerine iki gurbetçi alınıyorsa ve oynayacaklarsa tamam ama o zaman iki yabancı orta saha almak zorundayız. (Ve en az biri torreirayı yedekleyebilmeli.)

Bizim en büyük sıkıntımız set oyunumuz güçlü değildi, şu elemelerde de acısını çok çektik. Geçiş oyunu alışkanlığımız bayern, manu maçlarında belki işimize bir tık yarayabilir ama orta sahamız sağlam olmazsa çok sıkıntı yaşayacağız sonuna kadar katılıyorum

RNE-L01 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Bu sene kontra oyununa daha yatkın bir takım var gibi gözüküyor

Ama ben tam tersi set oyununa önem vermemiz gerektiğini düşünüyorum

Elimizdeki kadro sanki buna daha uyumlu gibi

Keza Tete'yi az zamanda olsa seyredebildik ve bence geçişden ziyade sete daha uygun gibi

Ziyech ve Zaha nasıl henüz göremedik

Ama onlar da eski zamanlardan bildiğimiz kadarı ile set oyununda iyi performans verecektir

O yüzden orta saha çok önemli hale geliyor

Geçen sene takım geçişi kaldırabilirdi

Ama bu sene set oyununa dönmemiz elzem diyorum

Umarım Okan Buruk'da bizim gibi düşünüyordur renktaş

Gerçi sağolsun oynadığımız hiçbir mçata set oyunundan bir şeyler görmedik ama umudumuz devam ediyor

Geçen sene ligde orta sahadaki fark sayesinde rahat şampiyon olduk. Bu sene bu kadar üstün olacağımızı sanmıyorum.
Torreira - Oliveira
Mertens

Arao - İsmail/Crespo
Zajc

Amir - Gedson
Salih

Katılmıyorum reis..ilk haftalar gomisin bir sekilde attığı goller ve icardi,Kerem,rashica,boey ve Torreiranin bireysel performansıyla şampiyon oldu bu takım.

Berkan yerine iki gurbetçi alınıyorsa ve oynayacaklarsa tamam ama o zaman iki yabancı orta saha almak zorundayız. (Ve en az biri torreirayı yedekleyebilmeli.)
Bu berkanı yönetim değil taraftar gönderdi, herkes adama yüklendi sanki tek başına oynuyor çoçuk. Şimdi aynısı kereme yapılıyor? Türkler bunlar elinde var mi veya dünya da var mı iyisi türk olarak sol kanat yok. O zaman niye ço.uğun üzerine bu kadar gidiliyor. Anlamak güç. Sırf türk diye k demirbayi aldık bakalım berkanın o sağladı enerjinin yüzde kaçını sağlayacak?

Bugun kac tane transfer yapabilecegimiz asagi yukari belli olacak. Midstjo gittiyse sadece 1 yabanciya yer var. Bugunden sonra bir tek Araplara adam satabiliriz. Onlarin isteyecegi futbolcu bir tek Mertens belki ama o da orayi istemiyor.

Sergio'ya kimse aldigi maasi vermez. Bu denklemde bir tek Dubuois ve Nelsson gidebilir gibi geliyor.

Yani en az 1 orta saha, en fazla 2 orta saha 1 stoper gibi gozukuyor. Salih Ozcan falan imkansiz. Toplam 15 milyon euroluk bonservis paramiz var o da yabanci 8'e gidecek.

2 OS istiyorsak Mertens Oliveira ikilisinden herhalde biri gider. Yada biz Duboisa satip yerine Zekiyi cekmeye calisiriz.

Ama son gündeyiz ve simdiye kadar sicak gelisme yoksa, bu oyunculari simdi zor yollariz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt