Arif Çelik
Hocaların Hocası
- 18 Temmuz 2014
- 51.497
- 29.679
- 2.993
bence grup maçlarının bitmesini bekliyor. gruptan çıkarsak devre arası bize gelecekmişRamos, antep maçının skorunu bekliyormuş.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bence grup maçlarının bitmesini bekliyor. gruptan çıkarsak devre arası bize gelecekmişRamos, antep maçının skorunu bekliyormuş.
Bizim en büyük sıkıntımız set oyunumuz güçlü değildi, şu elemelerde de acısını çok çektik. Geçiş oyunu alışkanlığımız bayern, manu maçlarında belki işimize bir tık yarayabilir ama orta sahamız sağlam olmazsa çok sıkıntı yaşayacağız sonuna kadar katılıyorumİşte tam olarak bahsettiğim olay budur renktaş
Biz geçen sene oyun olarak güçlü filan değildik
Yalnızca Defansımız ve forvet hattımız çok iyi uyum yakalamıştı
bir şekilde atacağımıza inanıyorduk ki zaten bunu da yaptık ve şampiyon olduk
Ama bu sene böyle olmaz ve olmamalı da
Orta sahaya m.sarp barış Özbekten hangisini tercih edersin?miço gitti dersek 1 yabancı hakkımız var ve onu Ramos ile kullanmamız gerektiği konusunda fikir birliğine varalım.
Rodrigo De Paul ile iliskiler sicak-mis.Kuruduk kaldık, biraz duyum muyum atın, doğru olması şart değil. Hadi bakayım.
Bu sene kontra oyununa daha yatkın bir takım var gibi gözüküyorBizim en büyük sıkıntımız set oyunumuz güçlü değildi, şu elemelerde de acısını çok çektik. Geçiş oyunu alışkanlığımız bayern, manu maçlarında belki işimize bir tık yarayabilir ama orta sahamız sağlam olmazsa çok sıkıntı yaşayacağız sonuna kadar katılıyorum
RNE-L01 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Katılmıyorum reis..ilk haftalar gomisin bir sekilde attığı goller ve icardi,Kerem,rashica,boey ve Torreiranin bireysel performansıyla şampiyon oldu bu takım.Geçen sene ligde orta sahadaki fark sayesinde rahat şampiyon olduk. Bu sene bu kadar üstün olacağımızı sanmıyorum.
Torreira - Oliveira
Mertens
Arao - İsmail/Crespo
Zajc
Amir - Gedson
Salih
Bu berkanı yönetim değil taraftar gönderdi, herkes adama yüklendi sanki tek başına oynuyor çoçuk. Şimdi aynısı kereme yapılıyor? Türkler bunlar elinde var mi veya dünya da var mı iyisi türk olarak sol kanat yok. O zaman niye ço.uğun üzerine bu kadar gidiliyor. Anlamak güç. Sırf türk diye k demirbayi aldık bakalım berkanın o sağladı enerjinin yüzde kaçını sağlayacak?Berkan yerine iki gurbetçi alınıyorsa ve oynayacaklarsa tamam ama o zaman iki yabancı orta saha almak zorundayız. (Ve en az biri torreirayı yedekleyebilmeli.)
CLde 3 maç kazandırır parasını çıkarır diye düşünüyorummiço gitti dersek 1 yabancı hakkımız var ve onu Ramos ile kullanmamız gerektiği konusunda fikir birliğine varalım.
Flooda bayıldım. Manu taraftarı 3.5 atıyor biz çıktık diye.