Ferhat Koç
10 Numara!
- 18 Ocak 2014
- 18.129
- 24.973
- 2.393
Yarın kapanıyor şampiyonlar ligi kayıtta 4 Eylül son.01:00'da kapanmıyor mu Avrupa penceresi. Yani 45 dk sonra?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yarın kapanıyor şampiyonlar ligi kayıtta 4 Eylül son.01:00'da kapanmıyor mu Avrupa penceresi. Yani 45 dk sonra?
Bizden gitme olasiligi olanlar icin de son gun avrupa icin. Nelson, boey, dubua
Dubuanin gidecegi varsada bizim ligde bir takima gidecegini sanmiyorum
Yani kontenjan acmak icin sikintili durum bu. En fazla 1 yabanci alabiliriz bu durumda orta sahaya
Alabilirsek salih+yabanci yada sadece yabanci olacak
Bu thuram ismi nerden cikti? Bize gelme ihtimalini ne dusunduruyor burdakilerine? Takimindan ayrilmak mi istiyor veya takimi mi satmak istiyor? Nedir bu isin asli astari?Khepren Thuram bir yere imza atmadı dimi.
O zaman bizden de bayerne belalı olmaz.
İsabet olur şansa bala iyi bir seçim yapmış oluruz.Anladığım kadarıyla şu Molde'li çocuk dışında alabileceğimiz kimse kalmadı.
Bu thuram ismi nerden cikti? Bize gelme ihtimalini ne dusunduruyor burdakilerine? Takimindan ayrilmak mi istiyor veya takimi mi satmak istiyor? Nedir bu isin asli astari?
Asli yok astari yok oylesine bende rodri ve modric istiyorum o misalBu thuram ismi nerden cikti? Bize gelme ihtimalini ne dusunduruyor burdakilerine? Takimindan ayrilmak mi istiyor veya takimi mi satmak istiyor? Nedir bu isin asli astari?
Mancesterla kapışıyoz Amrabat içinyok mu transfer konusunda bir gelişme arkadaşlar
Onu demiyorum biz de bayernden ust kategoride bir ekibiz.olayda orada ya
belki biz bela oluruz bunlara
hiç belli olmaz
şu kane almayaydılar iyidi
ne güzel motingle takılıyorlardı
Gitsinler kopenhagla kapissinlar.Bu thuram ismi nerden cikti? Bize gelme ihtimalini ne dusunduruyor burdakilerine? Takimindan ayrilmak mi istiyor veya takimi mi satmak istiyor? Nedir bu isin asli astari?