- 18 Mayıs 2011
- 23.983
- 13.216
- 1.998
Torreira yı ve Sergio yu adamdan saymıyor musun?yaw eylül 1 oldu 11 oynamazsa sorun çıkaracak 4 kanat ve 0 orta saha var bu problem değil mi sence de
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Torreira yı ve Sergio yu adamdan saymıyor musun?yaw eylül 1 oldu 11 oynamazsa sorun çıkaracak 4 kanat ve 0 orta saha var bu problem değil mi sence de
Abi birileri sizi ya bilerek yanlış ya da bilmeden eksik yönlendiriyor. FFP dediğimiz şey sadece transferdeki aldı-verdi olayı değil kulübün raporlama periyodundaki toplam gelir gider dengesidir. Transferlerdeki balans da (Sattığın kadar al) bu bahsettiğim dengenin bozulması durumunda uygulanan tedbirlerden biridir.Manchester United bu sene transferde gelir gider dengesinde 136 M Euro ekside.
FFP yüzünden Amrabat’ın peşini bırakabilirler yarın da biz işi bitirebiliriz
8 numara mevkisi için diyorum ya sergioyu 11 için düşünmüyoruz sonuçta o netTorreira yı ve Sergio yu adamdan saymıyor musun?
Ewt duyumları alalım ?Son 3 gün taraftarımız orgazm olacak
Ekli dosyayı görüntüle 218162
Bu ne kardeşim böyle turnuva mı olur saçma sapan icatlar çıkarıyorlar şu takımlar Avrupa mücadelesi verse nolur vermese nolur
Aston villa dışında hiçbir takımın maçı izlenmez bu turnuvada
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Orta saha demişsin kıvırma Cafer.8 numara mevkisi için diyorum ya sergioyu 11 için düşünmüyoruz sonuçta o net
Ewt duyumları alalım ?
Ligin kalitesi konusunda size katiliyorum zaten ama sadece bireysel performanslarla sampiyon oldugumuz gorusune katilmiyorum. Gecen sene bir iki mevki disindaki mevkiler gayet iyi isledi. Su ana kadarda gayet iyi transferler yaptik ama sorunlu mevkilerin transferlerini sona biraktik, muhtemelen en iyi oyunculari alabilmek icin. Bu plan isterse cok iyi bir transfer sezonu gecirmis olacagiz. Birkac gun sonra daha iyi degerlendirebiliriz.Bu vasat ligde şampiyon olmak için çok iyi oynamama gerek yok.şampiyonluk adayları içerisinde en iyisi tabiki bizdik.Ama bu çok iyi oynadıgimiz anlamına gelmez.
Biz ligi bireysel olarak bazı oyuncular üstün yetenekleri ile kazandık.reis senin dediğin gibi olsa transfer döneminde takımın yarısını degıstirmek için ugraşmazdik.onuda elimize gözümuze bulastirdikda neyse..
Niye öyle diyorsun? Küçük çocuklar da top oynamasın mı yani?Ekli dosyayı görüntüle 218162
Bu ne kardeşim böyle turnuva mı olur saçma sapan icatlar çıkarıyorlar şu takımlar Avrupa mücadelesi verse nolur vermese nolur
Aston villa dışında hiçbir takımın maçı izlenmez bu turnuvada
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Hakkaten villa ve frankfurtu çıkar takım yok
abi sence elimizde torreiranın olduğunu unutmuş olabilir miyimOrta saha demişsin kıvırma Cafer.![]()