Transfer Nöbeti #19 | 2023 Yaz Arşiv

Uefa listesine kadar 1 orta saha transferi yapılacağına inanıyor musunuz?

• Evet

• Hayır

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
abi sence elimizde torreiranın olduğunu unutmuş olabilir miyim :D
Yok unutmamışsındır da furyaya kapılıp görmezden gelmişsindir. :) bekleyin bakalım 3-4 gün kaldı şunun şurasında. Ben olabileceklerin en iyisini en ucuza getirme çabasından kaynaklandığını düşünüyorum orta saha transferi için. Diğer transferlerde şansımız yaver gitti ama orta saha da aynı şansı yakalayamadık şu ana kadar.

KAPlan belgeseli ne zaman başlayacak acaba ? 😊
1693553557481.gif

Sergen yalçın bastonla yürüyen adamlarla şampiyonluk çıkardı bu ligden, bizim avrupa da kötü oynuyor olmamızın ana sebebi bu lig, mehmet demirkol'da bundan bahsetti, şu taraftarın şu kulübün büyüklüğünün hakkı gerçekten bu lig olmamalıydı. Aylarca 90 dakika kapanan 10 saniye de bir düdüğün çaldığı, dakika başı sakatlık numaralarının çekildiği bir ligde oynayan takım avrupa da uçup kaçamıyor, otonom bir sistem var zihin buna alışıyor o şekilde oynamaya devam ediyor. Şu takım 6 ay hollanda liginde top koştursa psv'nin oynadığı topun kralını oynardı.
+1905

Kesinlikle katılıyorum renktaş

İşte bu leş ligde oynanan oyun ile Avrupa arenası için yeterli dememek lazım

Kaldı ki geçen sezon bile orta sahamız çoğu maçta güçlü filan değildi

Şampiyonluk defans ve forvet hattının uyumu ile geldi

Şimdi bu ekip ve kafa yapısı ile Avrupa macerasına çıkarsak sonu belli olan bir hüsran yaşayacağız

FNE-NX9 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

+1905

Kesinlikle katılıyorum renktaş

İşte bu leş ligde oynanan oyun ile Avrupa arenası için yeterli dememek lazım

Kaldı ki geçen sezon bile orta sahamız çoğu maçta güçlü filan değildi

Şampiyonluk defans ve forvet hattının uyumu ile geldi

Şimdi bu ekip ve kafa yapısı ile Avrupa macerasına çıkarsak sonu belli olan bir hüsran yaşayacağız

Peki hocam bu adanademirspor neden iyi mücadele ediyor bir hucum plani var gibi hissettiriyor aynı şekilde fenerbahce de bu ligde tamam çok uçuyor kaçıyor değiller ama bir oyun planları var gibi bizim kizdigimiz bir planımız yok gibi orta saha eksikliği de zaten onunla alakalı sistemsizlik ile alakalı torrera oliviera var mitso Berkan vardı şimdi Kerem demirbay geldi hala aynı sıkıntı oraya kimi alsak olmayacak gibi.

O 14 maçta ve diğer maçlarda kaleye çekilen şut, ceza sahasında topla buluşma sayılarına bir bak. Kayseri ve konya maçı bir de bjk deplasmanı dışında öyle kötü oynadığımız maç yok doğru dürüst. Bir de şampiyonluk son düzlükte biraa stres yaptık ve seergio nun kötü performansı vardı.

Geçen senenin oyununa laf söylemek art niyetli bir davranış bence. Açık açık olan buruk istemiyoruz deyin olsun bitsin. 14 maç içerisinde Trabzon bjk maçı ve ilk 5 hafta falan da var. Ben de 14 maçlık galibiyet serisi diyeyim, derbilerde bir bjk deplasmanı kaybedilmiş diyeyim.

Evet çok çabuk unutuluyor tüm sezon boyunca şampiyonluğun en büyük favorisi olarak gösterilen takım bizdik. En iyi oyun oynayan takım olarak da biz lanse ediliyorduk. Ama niyeyse bu sene geçen sene iyi oynamadık deniliyor...
Eee bi zahmet verilerde üstte olalım renktaş

Kaldı ki ana fikir olan orta saha olayına dokunmadan mesaj atmışsın

Eline ve emeğine sağlık öncelikle

Ama fikrimin arkasındayım orta sahamız çok zayıf ve oyun olarak yetersiz kalıyor

Bu kapsamda güçlü bir oyunumuz var diyemeyiz

Ayrıca Okan Buruk'a destek olayında da zaten başlığında mevcut mesajlarım duruyor

Destekliyorum ama kafa yapısının değişmesi gerektiğini söylüyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt