Transfer Nöbeti #19 | 2023 Yaz Arşiv

Uefa listesine kadar 1 orta saha transferi yapılacağına inanıyor musunuz?

• Evet

• Hayır

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
sen hiç moldeye karşı oynayan gsyi izledinmi
okan eksiklerimizin oldugu belli, kaldiki molde düsük bi takim degil haalandi cikaran köklü kulüb, ayrica su an yildiz olmayipda ilerki yillarda yildizlasacak cok pontansiyelleri var. gecen sene liglerini cok büyük farkla sampiyon bitirdiklerinide unutmayalim.

Orta sahada oynayan oyuncuların analizini yapsana bize

veya oynadığımız 8 maçta ki kanatların kalitesini

Oynamayanların ne vereceğinden emin olmadığım için onları katmıyorum

Zaman gösterecek onu
torreira kaç maçta oynayabildi? ve kaç maça tam kadro çıkabildin? Maçların çoğunda kanat barış oynadı.

ben de tasvip etmiyorum ama risk aldılar, patlarsak bu riskten dolayı patlıcaz kalitesizlikten dolayı değil.

Bilen aydınlatabilir mi
Bügün avrupada transfer mi kapanıyor
Listelerin son günü ne zaman

Yalnız ben iyi oynamadık diye bir cümle kurmadım Kerem

Arkadaşlar güçlü oyunumuz var demişti

Bende sanılanın aksine güçlü bir oyunumuz olmadığını söyledim

Çünkü orta sahan olmadan güçlü bir oyun oynayamazsın

yoksa lig için gayet yeterli bir oyunumuz vardı geçen sene

bu sene yeter mi göreceğiz
Bu sene de yeteceğini düşünüyorum. Stress altında geçen bir periyot, gelenin hazır olmadığı gideceklerin gitmek için gün saydığı bir periyottan geçtik. Orta sahaya takviye yapıldığında ve takım uyumu sağlandığında yine farkımızı ortaya koyarız.

Geçen sezonun başlangıcının aynısını yaşıyoruz şu anda da. Erken form tutmadan Cl ye atmamız kendimizi bence güzel oldu. Kasımdan Eylül sonu gibi ne dediğim daha iyi anlaşılacaktır. Yeterli ciğersiz bir orta saha gelsin şu takıma. Bir de zaha ve ziyech performansları önemli. Orası kağıt üzerinde çok iyi ama saha içerisi tam bir kara kutu.

Hojberg ve ndombele beraber gelirse harika olurdu.

SM-G985F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Lan seviyya, ana baci girecem ha

Ee sen önune gelene kiralik yollarsan toocularibi böyle sacma tekliflerle gelirler iste!

Günaydın sakinliğimizi koruyup , geminin devre arasına kadar limana yanaşması için dua edeceğiz iyi forumlar..

karşı çıkıyorsunuz, bana mobning uyguluyorsunuz, dediklerim gıcığınıza gidiyor hepsini biliyorum

ama şuan bu durumda olmamızın tek suçlusu

okan hocanın oynatamadığı futbol

ruhumuzu emdi sahada izlediklerimiz

yapamadığı işi yüzünden herkes kötü oldu
yönetim fıtbolcular filan

göreceksiniz biraz daha kötü gitsin taraftarda suçlu olacak

sizin yüzünüzden oldu diyecek bu adam

suçu kendinde bulmayacak
ben şampiyon yaptım siz bozdunuz diyecek

hepsini yaşadık bu ülkede hepsini

Bu veratti kesin gitti mi şimdi çünkü hsftalık bir Arap takımı ile anlaşıyor

ne kontrası ya adamlar maçı bizim 18in içinde oynadı
Yahu kontra dediğim topun ardına geçip top kapıp yaptığı ataklar. Top çıkartırken kaybedilen toplar. Yani bir pozisyonun kontra olması için kendi ceza sahasından alıp koştura koştura gitmesine gerek yok. Ben kaç defa rakibi sanki maç tahtasında dizilmiş gib gördüm kendi sahalarında...

Yani Erdem hocam saatler kala bombalari patlatirsa harbi buyuk adam. Cok buyuk riskler almis gibi, orta saha transferi olmazsa SL'de max 1 puan alip, Ocak'ta Okan hoca gitmeli mi falan konusuruz. Insallah bildigi vardir.

Nelsonu 250 bin eroya sevillaya mi kiraliyoruz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt