Gokhan Yamanli
Büyük Kaptan
- 22 Mart 2015
- 25.823
- 12.814
- 1.948
Wijnaldum 8 m Euro’ya Araplara gitmiş
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
okan eksiklerimizin oldugu belli, kaldiki molde düsük bi takim degil haalandi cikaran köklü kulüb, ayrica su an yildiz olmayipda ilerki yillarda yildizlasacak cok pontansiyelleri var. gecen sene liglerini cok büyük farkla sampiyon bitirdiklerinide unutmayalim.sen hiç moldeye karşı oynayan gsyi izledinmi
Manu molde kadar oynayamaz. Buraya yazıyorum. Manu yu kimse 11 kişi yarı sahaya çekip alan savunmasını bu kadar düzgün yaptırıp kontraya bu şekilde çıkmasını sağlayamaz.
torreira kaç maçta oynayabildi? ve kaç maça tam kadro çıkabildin? Maçların çoğunda kanat barış oynadı.Orta sahada oynayan oyuncuların analizini yapsana bize
veya oynadığımız 8 maçta ki kanatların kalitesini
Oynamayanların ne vereceğinden emin olmadığım için onları katmıyorum
Zaman gösterecek onu
Bu sene de yeteceğini düşünüyorum. Stress altında geçen bir periyot, gelenin hazır olmadığı gideceklerin gitmek için gün saydığı bir periyottan geçtik. Orta sahaya takviye yapıldığında ve takım uyumu sağlandığında yine farkımızı ortaya koyarız.Yalnız ben iyi oynamadık diye bir cümle kurmadım Kerem
Arkadaşlar güçlü oyunumuz var demişti
Bende sanılanın aksine güçlü bir oyunumuz olmadığını söyledim
Çünkü orta sahan olmadan güçlü bir oyun oynayamazsın
yoksa lig için gayet yeterli bir oyunumuz vardı geçen sene
bu sene yeter mi göreceğiz
listeler 4.9 yaziliyor bugün avrupada son gün. 23:59da bitiyor.Bilen aydınlatabilir mi
Bügün avrupada transfer mi kapanıyor
Listelerin son günü ne zaman
Bu nöbette bile kimse gelmiyorsa alper beye 1 hafta myc şart
Yahu kontra dediğim topun ardına geçip top kapıp yaptığı ataklar. Top çıkartırken kaybedilen toplar. Yani bir pozisyonun kontra olması için kendi ceza sahasından alıp koştura koştura gitmesine gerek yok. Ben kaç defa rakibi sanki maç tahtasında dizilmiş gib gördüm kendi sahalarında...ne kontrası ya adamlar maçı bizim 18in içinde oynadı
Hafta sonu çok hareketli geçer o zamanlisteler 4.9 yaziliyor bugün avrupada son gün. 23:59da bitiyor.