Transfer Nöbeti #19 | 2023 Yaz Arşiv

Uefa listesine kadar 1 orta saha transferi yapılacağına inanıyor musunuz?

• Evet

• Hayır

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu sene de yeteceğini düşünüyorum. Stress altında geçen bir periyot, gelenin hazır olmadığı gideceklerin gitmek için gün saydığı bir periyottan geçtik. Orta sahaya takviye yapıldığında ve takım uyumu sağlandığında yine farkımızı ortaya koyarız.

Geçen sezonun başlangıcının aynısını yaşıyoruz şu anda da. Erken form tutmadan Cl ye atmamız kendimizi bence güzel oldu. Kasımdan Eylül sonu gibi ne dediğim daha iyi anlaşılacaktır. Yeterli ciğersiz bir orta saha gelsin şu takıma. Bir de zaha ve ziyech performansları önemli. Orası kağıt üzerinde çok iyi ama saha içerisi tam bir kara kutu.

Zaha, Ziyech ve transfer konusunda yüzde yüz katılıyorum

Şayet ileri 4'lü Zaha - Ziyech - Tete ve İcardi

Birlikte oynamaktan keyif alırlarsa işimiz çok kolay olur

Bizim yapmamız gereken arkalarını sağlama almak olmalıdır

Ve takım olabildiğimiz andan itibaren kim gelirse gelsin korkmam açıkça

Ama güçlü bir takım ve oyun için

Bir hatta iki orta saha şart bize

karşı çıkıyorsunuz, bana mobning uyguluyorsunuz, dediklerim gıcığınıza gidiyor hepsini biliyorum

ama şuan bu durumda olmamızın tek suçlusu

okan hocanın oynatamadığı futbol

ruhumuzu emdi sahada izlediklerimiz

yapamadığı işi yüzünden herkes kötü oldu
yönetim fıtbolcular filan

göreceksiniz biraz daha kötü gitsin taraftarda suçlu olacak

sizin yüzünüzden oldu diyecek bu adam

suçu kendinde bulmayacak
ben şampiyon yaptım siz bozdunuz diyecek

hepsini yaşadık bu ülkede hepsini
su hazir degil dedikleri topcularimiz bi oynamaya baslasin, ondan sonra duruma göre alevleniriz zaten. mecbur biraz sabretcez.

Hojbjerg'i alabilirsek acayip seviye atlar yalnız takım, 3 aydır beklediğimize değer. Verattiden bile daha fazla istiyorum olmasını.

Monacolu fofana ve Felixi takip edelim bugun ben bu iki arkadaşın transferinden umutluyum. Hele Felix tam Erden Timur’luk transfer

Hoijberg isteyenler ilk kendileri sövecektir kendilerine bundan yüzde yüz eminim. Öyle göze hoş gelen futbol oynamaz çünkü işini yapar hemen topu ayağından çıkardığı için sevilmez burada. Harika oyuncu da bizim taraftar doyumsuz.

Geldiği gibi maça çıkacak adam yoksa hiç almasınlar daha iyi, yok kamp yapıcak yok 1 hafta es geçecek dedikleri adamı almasınlar. Uçaktan indiği gün maça çıkacaksa okey, yoksa yok.

Kim gelirse gelsin tartisilacak

Son güne birakilan transfer tartisilir herzaman

Yeni orta sahamız yarın tribündeki yerini alacaktır

Via Sebo Reis

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt