Murat Erdem
Kırmızı Üye
- 4 Haziran 2011
- 1.643
- 655
- 1.523
Kahreden 1 haber masmaalesef
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu sene de yeteceğini düşünüyorum. Stress altında geçen bir periyot, gelenin hazır olmadığı gideceklerin gitmek için gün saydığı bir periyottan geçtik. Orta sahaya takviye yapıldığında ve takım uyumu sağlandığında yine farkımızı ortaya koyarız.
Geçen sezonun başlangıcının aynısını yaşıyoruz şu anda da. Erken form tutmadan Cl ye atmamız kendimizi bence güzel oldu. Kasımdan Eylül sonu gibi ne dediğim daha iyi anlaşılacaktır. Yeterli ciğersiz bir orta saha gelsin şu takıma. Bir de zaha ve ziyech performansları önemli. Orası kağıt üzerinde çok iyi ama saha içerisi tam bir kara kutu.
Bu olay da bir tek biz de var abi sanırım, bunlar aynı yatakta mı yatıyorlar niye böyle neden sonuç ilişkileri kuruyoruz.Berkanin gidisi Boeyin performansini etkiler mi
su hazir degil dedikleri topcularimiz bi oynamaya baslasin, ondan sonra duruma göre alevleniriz zaten. mecbur biraz sabretcez.karşı çıkıyorsunuz, bana mobning uyguluyorsunuz, dediklerim gıcığınıza gidiyor hepsini biliyorum
ama şuan bu durumda olmamızın tek suçlusu
okan hocanın oynatamadığı futbol
ruhumuzu emdi sahada izlediklerimiz
yapamadığı işi yüzünden herkes kötü oldu
yönetim fıtbolcular filan
göreceksiniz biraz daha kötü gitsin taraftarda suçlu olacak
sizin yüzünüzden oldu diyecek bu adam
suçu kendinde bulmayacak
ben şampiyon yaptım siz bozdunuz diyecek
hepsini yaşadık bu ülkede hepsini
zaman baya daraldi, ikna cabalari, evraklarin yetismesi falan, panik transferlerin olmasida mümkün.Hafta sonu çok hareketli geçer o zaman
Midstjö giderse 1 kontenjan açılacak
Berkan gitti oraya da yerli takviye şart
Orta saha zayıf kaldı
zaten milli ara giriyor, sonrasinda mazeret kabul edilmez.Geldiği gibi maça çıkacak adam yoksa hiç almasınlar daha iyi, yok kamp yapıcak yok 1 hafta es geçecek dedikleri adamı almasınlar. Uçaktan indiği gün maça çıkacaksa okey, yoksa yok.