Transfer Nöbeti #19 | 2023 Yaz Arşiv

Uefa listesine kadar 1 orta saha transferi yapılacağına inanıyor musunuz?

• Evet

• Hayır

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Okan hoca yapmaz bunu. Kendi kendine dalga geçiyor şampiyon olduktan sonra ayrılan ilk adam oldum furyayı başlattım diye. Yine kendi açıklamalarında var. İşlerin iyi gitmediği her an topun ağzında olduğunu bildiğini minvalinde.

Beni çoktur tanırsın. İyi de bir terim hayranı olduğumu bilirsin. Yeri geldiğinde de git artık olmuyor dediğimizi de bilirsin.

Yukarıda da yazdım. Bir çok erkenden dolayı evet iyi oynamadık, evet takım olamadık. Ancak o etkenler ortadan kalktığında görmek lazım. Klasik sezon başı sendromu yaşıyoruz. Eksiklerin hazır olması vs den sonra bakarız. Olmuyorsa da gider sıkıntı değil. Ama şu an erken...

inşallah düzelirizde

ikinci maça sistemi değiştirmesi gerekirken
iki topçu değiştirip farklı sonuç beklemesi oyun babında bende umut bırakmadı

Nelsson’u da kiralık verseymiş ya bizimkiler, ritim kaçtı

Lille'nin Manu'dan bedavaya aldığı üzerinde ısrarla durup şu an 18 milyon euro piyasa değerine ulaştırdığı oyunculardan biri. Angel Gomes. Portekiz asıllı İngiliz futbolcu. İngiltere alt yaş kategorilerinde oynamış sürekli. Adamın Portekiz vatandaşlığı var diye gelişimi adına Lille gidip de Boavista'ya kiralamış ve orada 1 sezonda 30 maça çıkıp 6 gol 6 asist yapmış. Sonrasında da Lille formasına giymeye başlamış.
1693556572014.webp

Aynı transfer sezonunda bizim transferler ise aşağıdaki gibi.

1693556936528.webp

Bizde de tutan 2 oyuncu var Gedson ve Kerem. Gedson'u almadın, Kerem'e de hergün taraftar sövüyor neredeyse. Geri kalanlarında götlerine teneke bağlayıp gönderdik. Lille ise o yıl Osimhen'i satıp çok mantıklı transferler yapmış, Ajax U21'den Botman'ı almış. Jonathan David'i almış.

Ewt, Amrabat Thuram ve pauldan haber var mi

Nelsson 1 milyon kiralık
13.5 milyon zorunlu olmayan opsiyonla sevillada

Olmaz inş

Paredes de bu tanıma uymuyordu 2 ay bekledik..Raşit muhabbetinden sonra hoca gozumde tier 5 oldu
Raşit konusunda hocanın ne demesini bekliyordun.Yönetimle ters mi düşmeliydi.Bizim ülkede o biraz sıkar.Şunu demesinimi bekliyordun:En çok istediğim oyunculardandı yönetim sallıya salllıya salllıya almadı.Ellerine sağlık ne güzel almadılarmı diyecekti?

karşı çıkıyorsunuz, bana mobning uyguluyorsunuz, dediklerim gıcığınıza gidiyor hepsini biliyorum

ama şuan bu durumda olmamızın tek suçlusu

okan hocanın oynatamadığı futbol

ruhumuzu emdi sahada izlediklerimiz

yapamadığı işi yüzünden herkes kötü oldu
yönetim fıtbolcular filan

göreceksiniz biraz daha kötü gitsin taraftarda suçlu olacak

sizin yüzünüzden oldu diyecek bu adam

suçu kendinde bulmayacak
ben şampiyon yaptım siz bozdunuz diyecek

hepsini yaşadık bu ülkede hepsini

ne olursa olsun, ne yaşanırsa yaşansın bi şekilde pozitif şeyler çıkarabiliyorlar, takım bu kadar kötü haldeyken bile, mağlubiyetler ya da kötü oyunun sebebi bahaneler silsilesi zaten o yüzden boşuna laf anlatıyosun üstad, bahaneler bitmez, maçta kötü oynuyoruz iyi ki kötü oynadık diyen de çıkıyor, hocaya teşekkür ediyor eksiklerimizi gördük diye, eksik belli oysa ki kötü oyunun :D geçen sene de öyle çok iyi oynamadık

2 ay sonra süper olacakmışız yalnız, o süreçte diğer takımlar daha iyi olmayacakmış sanırım sadece biz gelişicez dünyada

inşallah düzelirizde

ikinci maça sistemi değiştirmesi gerekirken
iki topçu değiştirip farklı sonuç beklemesi oyun babında bende umut bırakmadı
İkinci maçta niye 4-3-3 e dönmedi anlamadım bende. Sergio ya güvenmedi, Berkan gidecek diye son dk ya kadar bekledi, mitsjö oynamak istemedi. Bilemiyorum. 2. Maç 3 lü orta saha istiyordu.

Mertens den istediğimizi alsak aslında yine bu kadar zorlanmayız da onun kondisyonu da artık kaldırmıyor yüksek kondisyonlu rakipleri...

de bruyne için 1 yıllık kiralama teklifi yapıldı

İcardi yi kiralık olarak lazyo veya Sevilla’ya verme zamanımız geldi

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt