Transfer Nöbeti #19 | 2023 Yaz Arşiv

Uefa listesine kadar 1 orta saha transferi yapılacağına inanıyor musunuz?

• Evet

• Hayır

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ziyech ya da zaha nın 8 oynayabileceğini söyleyin bana. İçim biraz rahatlasın...

Bu üçü gelse 4 3 3 yap oyununu sıkıntı yok.
Orada da başka bir sorun ortaya çıkıyor işte. Bakalım Okan hocamız şimdiye kadar yaptığı gibi CL maçlarında da ortayı 2'li tutabilecek mi?
Bence kesinlikle bu şekil dizilim yapmayacak. E o zaman güzel kardeşim şimdiye kadar böyle yaparak neyi kanıtlamaya çalıştın. Affedilemez bir hata, ama şansımızla kurtardık işte durumu.

piey emil hoybiyeahhh diye okunuyormuş.

1693562599932.png

Berat için ne düşünüyorsunuz bilmiyorum ama hayalinizdeki oyuncudan çok uzak bir oyuncu temposu yok hatta Taylan ve Berkan seviyesinin altında kalır beklentilerinizi ona göre iyi ayarlayın. Taraftarımızda zaten en ufak olayda direk oyuncuya sağlı sollu giriyor geldikten 2 ay sonra bu taraftar çiğ çiğ yer oturduğu yerden para kazanır.

Hadi oliviera'yı anlarım da 10 dakika süre alamayan dubois'in neyini satamadınız nasıl başardınız bunu siz? Kulübe de turşusunu mu kurucaz adamın.

Tottenham bugün Gallagher i alırsa hojbjerg in kiralık bize düşme ihtimali epey var gibi

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Gelen topçular kalıcı gidenler kiralık.

Aksi bir durumda seneye yeni yönetim 50 milyon yıllık maaş ve 45 tane topçu ile karşılaşacak.

Bu yıl şanslı olmak zorundayız.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt