- 1 Şubat 2009
- 25.225
- 25.492
- 3.468
Eyüp, Gökdeniz gibi genç çocukları almak güzel de keşke takımın bir parçası olup oynasalar. Aynı şekilde Baran için de geçerli bu durum. Oynamayı hakediyor çünkü.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Seni seviyoruz diye suçlu mu olduk. Sevmenin suç olduğunu bilseydim seni sevmezdimKaç gündür 2 dk foruma girdim sal beni Barış
nasil yani? midtsjö pendikten dönüp bir macligina kadroya girer miEk 1 bilgi
İstanbulspor macinda yeni transferleri oynatamayacagiz
Ertelenen maçta o günkü lisanslı oyuncular neyse onlarla cikabiliyoruz gibi 1 haber okudum
GürpüzGökdeniz Karadenizzzzzz
top üstadı olduğumu bilisn yıllarca arkadan beni izledinNormalde toptan anlamasa da @Yunus Abi daha önemli bir referans.
Ha iyi başlarsa oynar tabii, sonuçta bir yerden başlamak lazım.
bence 8 numaradaki boslugu kerem ile doldurdu bizimkiler
bunu düzgün sekilde aciklayamadilar basina karsi
bosuna yok yere beklentiye girdik gibi
bu saatten sonra iki tane genc alirlar ve yola devam ederiz
regional ligler amatör mü sayılıyo ?
Gürkan AkdenizEyüp, Gökdeniz gibi genç çocukları almak güzel de keşke takımın bir parçası olup oynasalar. Aynı şekilde Baran için de geçerli bu durum. Oynamayı hakediyor çünkü.
Normalde toptan anlamasa da @Yunus Abi daha önemli bir referans.
Ha iyi başlarsa oynar tabii, sonuçta bir yerden başlamak lazım.
savaş barışGürkan Akdeniz
Gökdeniz Karadeniz
sakatlık sorunu mu var?3 ay sonra belki o da sakatlanmazsa
Angelino bu hareketler iyi hoşta bomboş ortayı da taca atmamanı rica ediyorum senden
Şu anki kadrodan herkes oynayabiliyor o zaman?Ek 1 bilgi
İstanbulspor macinda yeni transferleri oynatamayacagiz
Ertelenen maçta o günkü lisanslı oyuncular neyse onlarla cikabiliyoruz gibi 1 haber okudum
Sanırım öyle üstad. Yeni gelecek stoper ve os olmaz sadeceŞu anki kadrodan herkes oynayabiliyor o zaman?
O maçtan sonra lisansı çıkan olmadı sanırsam?
ben de bilmedigimden sormştum kinaye yoktu :dBen öyle sanmıştım bilgi verir misin?