Transfer Nöbeti #19 | 2023 Yaz Arşiv

Uefa listesine kadar 1 orta saha transferi yapılacağına inanıyor musunuz?

• Evet

• Hayır

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
harcama limitinde mi patladık
nerde patladık acaba

Duboisi ortasahada 8 olarak falan mı düşünüyoruz acaba

tahmin etmek zor degil,ramosun kararının beklendigi ama hemen sancheze atladı gerizekalı duyumcular

Militao'nun capraz baglari gitti, Real Madrid yerine 1 seneligine Ramos'u almadi.
İki Gs formalı foto atacak diye geri dönüşü olmayan 8-10 milyon para bağlayacağız ya resmen delilik.

Bir an önce gitse bir yere de kurtulsak.

Reis açıklamasını da yapmış rahatladım

Serhan Türk: "Havalimanı'nda Ayhan Akman ve Okan Buruk'u gördüm. Ailelerinin yanına gidiyorlar. Eğer Ayhan Akman ve Okan Hoca bir yere gidiyorsa transferler bitmiş demektir! Sadece açıklanmasını bekliyoruz."
Yani tamamen götten uydurduğu bir zanna dayanıyor o iddialı açıklama.

bana da midsö,oliveira ve mertensin gitmesi cok mantıklı geldi şu an

Ramos 2 gol daha atarsa CL efsanesi olacak tek ihtimal biziz an itibariyle. Ben olsam son teklifi düşürürdüm o kaybeder

Bu arada eğer doğru ise bu Sanchez işini sevdim ben. Nelsson ve Apo dışında bir tane daha o seviyeye yakın bir stoper olması gayet iyi fikir. Zira yedeklerde Kaan ve Emin var bir tek. Kaan bence iyi bir hamle oyuncusu (orta saha, sağ iç, sağ bek vb gibi) güvenilir bir stoper değil. Emin de çok tecrübesiz.
sanchez veya ramos neyse alınsın hiç itirazım yok

ama miçö ve oliveira gidiyorsa net 2 orta saha lazım ve bu stoper işi orta saha sayısını 1e düşürüyorsa istemem

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt