- 12 Temmuz 2021
- 2.078
- 1.033
- 563
Bir sürü inanç ve tanrı var sonuçta Sayın Efeli...TanrıLAR derken sayın Ateş?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bir sürü inanç ve tanrı var sonuçta Sayın Efeli...TanrıLAR derken sayın Ateş?
Hani dün yatmıştı tamamen gündemden çıkmıştıSerhan Türk: "Sergio Ramos transferinde kıpırdanma olabilir."

Transfer içimize girdi demek istiyortransfer demek
çözüm demek değildir
belki çözüm içimizdedir
İki Gs formalı foto atacak diye geri dönüşü olmayan 8-10 milyon para bağlayacağız ya resmen delilik.Militao'nun capraz baglari gitti, Real Madrid yerine 1 seneligine Ramos'u almadi.
Premier Ligde transfer kapandıktan sonra 1 hafta serbestlere çökebiliyordun galiba ordada olsa öyle birşey olurdu belkiMilitao'nun capraz baglari gitti, Real Madrid yerine 1 seneligine Ramos'u almadi.
Yani tamamen götten uydurduğu bir zanna dayanıyor o iddialı açıklama.Reis açıklamasını da yapmış rahatladım
Serhan Türk: "Havalimanı'nda Ayhan Akman ve Okan Buruk'u gördüm. Ailelerinin yanına gidiyorlar. Eğer Ayhan Akman ve Okan Hoca bir yere gidiyorsa transferler bitmiş demektir! Sadece açıklanmasını bekliyoruz."
transfer demek
çözüm demek değildir
belki çözüm içimizdedir
olivieranın menajerle gezmesi de şüpheli. molde de 0 dakika artı ligde kadro dışı idmana çıkıyor ama sakat deniyorbana da midsö,oliveira ve mertensin gitmesi cok mantıklı geldi şu an
unutsunlar onu bir gol bir asistle başladı lige galiba hayatta bırakılmazndidi + sanchez
343 Digital - Alper Mert
kendisinden bahsediyor galiba
sanchez veya ramos neyse alınsın hiç itirazım yokBu arada eğer doğru ise bu Sanchez işini sevdim ben. Nelsson ve Apo dışında bir tane daha o seviyeye yakın bir stoper olması gayet iyi fikir. Zira yedeklerde Kaan ve Emin var bir tek. Kaan bence iyi bir hamle oyuncusu (orta saha, sağ iç, sağ bek vb gibi) güvenilir bir stoper değil. Emin de çok tecrübesiz.