Transfer Nöbeti #19 | 2023 Yaz Arşiv

Uefa listesine kadar 1 orta saha transferi yapılacağına inanıyor musunuz?

• Evet

• Hayır

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
beceriksizlik değil - susun denmiştir diyorum yav.

çünkü okan daha dün akşam rahat olsunlar diyorsa...ne bileyim boş bitmez bu gece /yarın.

Bende diyorum ki, 50 tane muhabir var, istesen de hepsi susmaz, demek ki isim yok veya net değil

beceriksizlik değil - susun denmiştir diyorum yav.

çünkü okan daha dün akşam rahat olsunlar diyorsa...ne bileyim boş bitmez bu gece /yarın.
Abi yarın 01:00 a kadar her şeyin yetişmesi için zaten şuan anlaşmanın bitmiş olması gerekiyor fazla polyannasınız şu 1-2 saatte geldi geldi haber yoksa gg kabul edelim

napıyoruz adamlarla sözleşme imzalayıp son dakika mı duyuruyoruz. şu iş son dakikaya kalmasa ne oluyor sanki her seferinde..

Abi iyi diyorsun da o halde 30 milyon maliyete girip zaha'yı almasalardı zaha mı ihtiyacımızdı yoksa orta saha mı.
Oyuncu gitti diye geçen hafta avrupa kupası maçına oyuncuyu bile maça almadık 1 hafta geçti üstünden güya adam hala gidecek.
Oyuncu alınmasın demiyorum ki. Makul bedelle de gayet katkı sağlayabilecek adamlar alınabilir; daha geçen sezon devam ederken bazı çalışmaların yapılmış olması gerekirdi. Beka Beka olmaz başkası olur. Erden Reis' in ''Beş büyük ligin önemli takımlarının ilgilendiği futbolcuları tercih ediyoruz'' söylemini kesinlikle tasvip etmiyorum; 1-2 futbolcu için anlarım ama takımı tamamıyla o tip oyunculardan kurmak düşüncesi rasyonel değil çünkü sürdürülebilir olmaktan uzak bir yaklaşım. Beş büyük ligin önemli takımlarıyla sidik yarışına girecek durumumuz, kısa vadede olmadığı gibi orta vadede de olmayacak. Uzun vadeyi Allahtan başka bilen yok. O yol yol değil yani...

Sevgili Masoncum

Şu ismi açıklar mısın lütfen

Millet deli oldu burada

FNE-NX9 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

reis şuan söylemem gsye zarar verir

erden timur çalışıyor bi ben bi o biliyoruz transferleri

daha iyisini alacağız

yarın kesin haberi düşer

2 kap kesin
👍👍👍 3 transfer kesin
😂😂😂😂 pardon 4 transfer
🙄🙄🙄🙄🙄 5 transferde olur
👌👌👌👌👌👌 6 transfer neden olmasın
😍🥰😍🥰😍🥰😍 7 transfer sözü aldım

yarın gece 00:00 da transferler netleşmiş olur

ne biliyim ula l

E. Timur transferin duyulması maliyeti arttırıyor demişti. Ön protokol imzalamadan duyurmak istemiyorlar. Her an düşebilir haberler. Yangın yapılınca yönetimin eli pazarlıkta zayıflıyor.

Artık her an haberler düşmeye başlayabilir. Eğer yarın sabah uyanınca hiçbir haber yoksa geçmiş olsun demektir.

Kaliteli bir oyuncuyla anlaşsak zaten ismi yönetim bizzat medyaya servis ederdi yav demek ki sıkıntı var

@Oğuzhan Sesko kardeşimiz 2 dakika içinde 2 gol attı Union Berlin'e karşı.

Kendisini tebrik eder ve başarılarının devamını dileriz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt