Orçun Sözer
Büyük Kaptan
- 16 Haziran 2015
- 21.746
- 6.639
- 1.048
Lookman ve Kolo Muani kaldı piyasada onlar da çok sürmez açıklanır 3-4 saate
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Şimdi biri cikar ocaga ne kaldiki yav sabredin der.
Dursun daha iyi bir sıçış için bu seansı vetto ettişuan wcde kavukcu ve dursunu düşünerek sıçıyorum!
Yetmez bütün GS Taraftarının ortalığı yıkması gerekYanliz sosyal medyada bayagi bi yangin var. Tum resmi gs paylasimlarinda istifa tagleri var
klozetlere özel foto baskı yapan bir yer biliyorumşuan wcde kavukcu ve dursunu düşünerek sıçıyorum!
olası bir sakatlıkta liverpool maçı ilk 11
jankat
sallai metehan arda eren
eyüp berkan kaan
sane icardi jakops
Alper sen olayi tam cozememissin ve burada yazilanlari=medyadaki haberleri de pek takip etmiyorsun gibime geliyor.Ya sen kalecinin yerine adam bulmadan muslerayı nasıl elden çıkartırsın hangi kulüp böyle gerizekalı yönetilir?
City ederson kesinleştikten sonra kaleci aldı, allah bizi bunlarla sınıyo. Siz ne iğrenç insanlarsınız ya, taraftardan forma kombine istemeyi biliyosun, kim dedi kardeşim sana singoya 30 milyon euro bayıl diye önce sen git kalecinin yerini doldur vasıfsız rezil herifler.
Sane ye çok mu ihtiyacın vardı orta sahan yok senin, bu kulüp bu adamları derhal def etmelidir
Yani tabi Baris su an gitti gözüyle bakiliyor ama isin sonunda halen sözlesmeli topcumuz. Ki gitmezse en az Ocak ayina kadar oynayacagini da düsünüyorum ben sahsen. Orta saha rotasyonu konusunda katiliyorum ama febenin alddigi alvarez beklentilerin cok fazla altinda kalacagini da düsünüyorumBarışı sil Kemal
Yunus ve Sane kanatları da yetersiz
O yüzden doğru bir karşılaştırma değil seninkisi
Keza orta sahan 3 adamdan oluşuyor dördüncü yok
3 adam 60 maç oynayacak yani
Allah kahretsin bize bunları reva görenleri
Yan toplar bu ligde büyük zaafiyet yalnız Haydar abi
Evet bu da bitmis. United Martinez alacak demektir.