Transfer Nöbeti #19 | 2025 Yaz Arşiv

Ugurcan'ı ister misiniz

• Kullanılan toplam oy
    231
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
24 saattir ederson isteyip onaya söven birinden teknik cevap bekliyorum bir de.Mumkunse bir de şu istatistiklere göre kıyaslayan,cevaplasinlar da ciddi söylüyorum ben de bileyim ikisinin farkını

Ekli dosyalar

• Screenshot_20250901_121424_DH.webp
    Screenshot_20250901_121424_DH.webp
    47,6 KB · Görüntüleme: 25
Ya sen kalecinin yerine adam bulmadan muslerayı nasıl elden çıkartırsın hangi kulüp böyle gerizekalı yönetilir?
City ederson kesinleştikten sonra kaleci aldı, allah bizi bunlarla sınıyo. Siz ne iğrenç insanlarsınız ya, taraftardan forma kombine istemeyi biliyosun, kim dedi kardeşim sana singoya 30 milyon euro bayıl diye önce sen git kalecinin yerini doldur vasıfsız rezil herifler.

Sane ye çok mu ihtiyacın vardı orta sahan yok senin, bu kulüp bu adamları derhal def etmelidir
Alper sen olayi tam cozememissin ve burada yazilanlari=medyadaki haberleri de pek takip etmiyorsun gibime geliyor.

Muslera'yi kimse salmadi, herif 1 sene once bu sezon son olacagini bildirdi. Bu hikayeyi anlattik kac kere.

Ligin bitmesine bir kac hafta kala yonetim tekrar ikna etmek icin onun yanina gittiler, Muslera orada tekrar net sekilde gidiyorum dedi cunku ailesine soz verdi ve ailesi zaten artik Turkiye'de yasamiyordu. Adam onlara yakin olmak icin yeni sozlesme imzalamayacagini kac kere soyledi ama bizimkiler iste saf hala ikna ederiz diye dusunduler.

Yani biz birakmadik, ya da konu para falan degildi.

Barışı sil Kemal

Yunus ve Sane kanatları da yetersiz

O yüzden doğru bir karşılaştırma değil seninkisi

Keza orta sahan 3 adamdan oluşuyor dördüncü yok

3 adam 60 maç oynayacak yani

Allah kahretsin bize bunları reva görenleri
Yani tabi Baris su an gitti gözüyle bakiliyor ama isin sonunda halen sözlesmeli topcumuz. Ki gitmezse en az Ocak ayina kadar oynayacagini da düsünüyorum ben sahsen. Orta saha rotasyonu konusunda katiliyorum ama febenin alddigi alvarez beklentilerin cok fazla altinda kalacagini da düsünüyorum

Transfer yapmazlarsa bu sezonu izleyip zaman kaybetmeye gerek yok. Ligde de artık ikinci sıraya düştün şampiyon filan olamazsın bu dar kadroyla. Rakibinin her mevkide 2-3 oyuncusu var. Sat osimheni hedef medef yok adamı da kandırdınız, sizin neyinize avrupa rezil herifler.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt